0 oy
142 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (178 puan)
Arkadaşlar merhaba 6w2 günlük hamileyim. Muayene için doktora gittim ama doktor sadece sol tarafıma baktı, diğer tarafa da bakması gerekiyor muydu.. Bu arada kalp atışı başlamış ama zarar veririz diye dinletmedi.. 
Gebelik haftası 6w2

3 Cevap

0 oy
Bebegin sol tarafta ise oradan bakmıştır normal bir sey bu kese ve bebek neredeyse oraya tutmuştur aleti. Bazi doktorlar dinletmiyor normalde zarar vermez ama o görmüştür kalp atışını zaten. Bir dahakine imkanin varsa başka doktora git daha detaylı her şeyine baksınlar. Sadece kese ve bebege bakmasın.
(178 puan)
Daha detaylı ne olabilir ki başka..? bi de yerleşmesi iyi görünüyor, düşük tehliken yok diye söyledi.. kalp atışını da duysaydım iyi olacaktı ama olmadı..
Kese etrafına da bakilir baska sorun var mi diye bakildi mi? Rahim uzunluğuna filan? Olsun elbet duyarsınız.
-Reklam-
0 oy
(1,594 puan)
Bebek ne taraftaysa oraya bakar benim hep sağdan bakıyor mesela
0 oy
(703 puan)
Sol tarafda olduğu için oraya bakmıştir canim. Çok saçma ya ben her muayeneye gittiğim zaman doktorum dinletiyor. Bence doktorun değiştir iyi bir doktor bulmaya çalış. Arkadaşın dediği gibi bazı doktorlar dinletmiyor. Ben devlet hastaneside 2 doktora gittim biri dinletti digeri dinletmedi kalp atışi var dedi.
(178 puan)
Özel hastanede muayene oldum ama pek memnun kalamadim.. öyle söyleyince de bisey diyemedim yeni başlamış kalp atışı..
(703 puan)
Doktor gerçekden şans işi çevrenizdekilerine sorun iyi tanıdıkları doktor illa vardır. Olmadı internetden gideceğiniz doktoru araştırın. Ben hem devlette gittim hem özele ikisindende memnun kaldım.

İlgili bir soru bulunamadı

668,768 soru

3,500,480 cevap

4,354,297 yorum

188,576 üye

...