0 oy
512 göst.
Doğum kategorisinde (18 puan)
Ilk gebeligim cok korkuyorum cok sitresliyim ne yapmalıyım  
Gebelik haftası 36.1

7 Cevap

+2 oy
(44 puan)
Doğum korkusundan hamile bile kalmak istemeyen psikolojik destek almayi düşünen ben normal dogum yaptım inan abartildigi gibi degil bunu diyorum sabah 9da dogumum basladi gece 12yi geciyodu dogurdum buna ragmen söylüyorum. Düşününce insan isim icinden cikamiyor. Bu dunyada en cok olan en dogal sey. Cok korkulcsk bisey olsa eskiler evde nasil dogururdu tarlada bagda bahcede nasil dogururlardi. Kimseye kulak asma Allah a tevekkul et bol bol yürü som gunlerinde hareketli ol gerisi rabbime emanet. 
(18 puan)
Cok sagolun
-Reklam-
0 oy
(557 puan)
Doğumdan mı korkuyorsun canım
(18 puan)
Doğumdan
(557 puan)
Bilmediğimiz bir acıdan korkmamalıyız bence hem herkesin acı eşiği farklı olduğu için kimsenin doğum hikayesini dinleme hep güzel düşün Allah azze ve celle o gücü veriyor ki bu kadınlar ikinci üçüncü çocuğu düşünüyor demi benim annem maşallah 12, çocuk doğurmuş hemde hepsini köyde doğurmuş ne hastaneye gitmiş ne kontrole o yüzden sen dirayetli ol Rabb'im yardım eder inşaallah:)
(18 puan)
Oh abla öyle icimi rahatın ki allah razı olsun
(557 puan)
Amin canım ne demek Benim de ilk gebeliğim Rabb'im yardımcımız olsun inşaallah :)
(18 puan)
Amin inş allahın izniyle  bir avazada dogururuz
0 oy
(351 puan)
neden sitreslisin neyden korkuyosun
(18 puan)
Doğumdan  korkuyorm
(351 puan)
normal mi olcak
(18 puan)
Beli dgl daha 36.1 lük
0 oy
(16 puan)
Emin ol korkulacak hic bisey yok doğuma gitmeden önce ve doğum zamanında bebeğinle hep iletişim kur onun senin duyduğunu bilerek onunla konuş sen korkarsan minik bebeğin de içerde korkar ve stres olur sen onun bir nefeste geleceğini düşün herşeyin sağlıklı güzel ve özel geçeceğini düşün en önemlisi bu acının sonunda bi mucizeye kavuşacağını düşün işte o zaman ne stres kalır ne korku yani bende öyle olmuştu :) 

Emin ol kendimde yapmadığım hic biseyi sana tavsiye etmedim canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın yavrunu
(18 puan)
Allah razı  olsn inş  çok tskr edrim  cok  rahatlattiniz beni  
(16 puan)
Amin canım sakın doğumdur sezeryandır bunları isteyipte endişelenme her anne ve bebek kendi hikayesini yazıyo unutma:)
0 oy
(1 puan)
Benimde ilk gebeliğim Rabbim bizlere kolaylık versin bol bol dua edelim stres yapma kendine şimdiden bizde herkesin geçtiği yollardan geçeceğiz bir şekilde bence böyle bir mucize yaşamanın keyfini çıkarmak lazım 
(18 puan)
Demi inş allah izniyle
(159 puan)
Ben iğne  yapmaktan korkup b 12 iğnelerini  yarıda  bıraktım...ama 25 haftalık  hamileyim..ilk çocuğum  herkes  çok  korkuttu...bir komşumuz moral  verdi abartıyorlar. Dedi..hatta ben okadar  1.de sanci çekmişim  ki..yalancı  sancı  sandım..6 santim acilmayla doktora gittim..neden gelmedin. Yoldaki doğuracak dediler:)
0 oy
(703 puan)
Allah yardımcın olsun.InşaAllah çok iyi ebelere denk gelirsin.Bol bol dua et hiç korkma.Dünyanın en güzel anlarını yaşayacaksın.Benimde ilk doğumumda endişelerim korkularım vardı.Ama korkulacak bişey değilmiş aksine çok çok güzel bir duyguymuş.Hep birilerinin kötü anlatıp korkutmasıymış.Şimdi ebelerde çok ilgili sadece sen kendini rahat bırak ve onların dediklerini yap nefesini doğru alıp ver çok kolay doğumun olur inşaAllah.
0 oy
(806 puan)
Bende 36+2 deyim. İlk gebeliğim ve ben de çok korkuyordum. Şimdi yorumları okuyup biraz rahatladım. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 316 göst.
0 oy
5 cevap 419 göst.
29 Temmuz 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde musanes (671 puan) sordu
0 oy
3 cevap 182 göst.

652,058 soru

3,431,446 cevap

4,264,228 yorum

184,295 üye

...