0 oy
198 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (38 puan)
Arkadaşlar ben 1 buçuk ay önce 9 buçuk haftalık bebeğimi düşürdüm adet oldum martın 8 inde 5 gündür yine ilk hamileligimde olan belirtilerim var sırt ağrısı ve kasık ağrısı bugün test yaptım evde önce tek çizgi çıktı 20 dkka sonra hayalet bir çizgi çıktı eşim hamile değilsin  bebeğimizi düşürdüğün için halen toparlayamadin kendini dedi ve testi çöpe attı uyudum sonra rüyamda gördüm biri uyandırdı beni testim pozitif çıktı git bak diyip uyandırdı beni rüyamda uyanır uyanmaz testi alıp baktığımda iki çizgi olmuştu cidden kafam allak bullak sizcede psikolojim mı bozuldu eşim haklimi  
Gebelik haftası 0

2 Cevap

0 oy
(1,581 puan)
Canım benim 8 haftalıkken kalbi durdu. Geriden geliyordu doktor geç döllenme dedi ama ben hiç öyle hissetmedim. Kürtaj oldum psikolojik olarak hazırdım ilk gebelikte normal dedi herkes. Rahim sperm ile ilk kez karşılaştığı için yabancı cisim zanneder kabul etmez dediler.

1-2 ay olmadı takmadım kürtaj sonuçta kolay değil dedim 3. Ay oldu yine olmadı oturdum ağladım, canımı sıktım vs doktorda da bir şey çıkmıyor olur diyorlar. En sonunda memlekete izne gidince iyi bir doktora muayene olurum dedim saldım kendimi o ay tutmuş.

Psikoloji çok çok önemli bana herkes diyordu da demesi kolay diyordum asla sıkma canını veren Allah alan Allah sağlıkla gelsin de varsın istediği zaman gelsin. 
(63 puan)
Benimde 9 haftalik bebegimin kalbi durmustu 3 ay sonra tekrar hamile kaldim internetten ovulasyon testi aldim ve takip ederek yumurta gunumu .malesef oda 4 haftalikken kese gelismedi kurtaj oldum.genetik test yaptirdim esim ve ben temiz cikti 1 srne sonra tekrar hamile kaldim oda 2 gün önce 10 haftalikken kalbi durdu.ilk adetten sonra rahim filmi cekinip tekrar gebe kalmayi dusunuyorum
(1,581 puan)
Benim doktorum pıhtılaşma için test istemedi. Zararı yok dedi ama rahim filmini çekti eğer rahim şeklinde sıkıntı varsa benek gelişemez kalbi durur demişti rahmim de biraz belime doğruymuş. Temiz çıktı ama bir sürü ilacım var şuan inşallah tez zamanda siz de kalırdınız.
Ama tavsiyem rahim filmini kesinlikle anestezili isteyin. Adet sonrası temizlenince 1 haftaya kadar süreniz var birde
İnşallah sağlıkla kalırsınız
(63 puan)
Cok teşekkür ederim aynen adet bitiminde cektircem siz hsg mi cektirmistiniz
(1,581 puan)
Evet canım kaybım olunca doktorum çekmek istedi tamam dedik bizde
-Reklam-
0 oy
(265 puan)
Hamilelik dışı yaptığım hiç bi testte ikinci çizgi belirmedi benim Ama 10dk den sonra çıkan sonuç yanlıştır da diyolar bilemedim o yüzden . 8 haftalıkken boş kese kürtaj olmuştum. Zaten kanama ile beta değeri sıfırlanıyor. Hamile olabilirsiniz kan testi verin bence kesin sonuç.
(38 puan)
1 hafta sonra kntrollum var ztn cnm benim ozmn kan testi verip ögrencem sonucumu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 186 göst.
22 Mart 2021 Doğum kategorisinde Kiraz ebru (601 puan) sordu
0 oy
3 cevap 323 göst.
18 Ocak 2022 Doğum kategorisinde 0234_sevim. (301 puan) sordu
0 oy
3 cevap 330 göst.

650,316 soru

3,424,539 cevap

4,256,725 yorum

183,773 üye

...