0 oy
222 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (16 puan)

Anneler selam :) ben daha önce 1.5 aylıkken bi bebeğimi kalbi durdu karnımda kaybettim suan 2.ye hamileyim 8+5 teyiz nolur dua edin bana bebeğimi sağlıcakla alayım kucağıma annelerin duası kabul olur doktora gitmediğim her dakika korkuyorum bişey olucak diye nolur dualaeınız eksik etmeyin bizler için ❤

Gebelik haftası 8+5

10 Cevap

0 oy
(85 puan)
Allahım evladını sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. Korkma Bişey olmaz, dikkat et kendine. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın canım. 
(16 puan)
İnşallah canım ya insan bi kere kaybedince sankş her an onada bişi olacak sanıyo ya Rabbim herkese evladını sağlıcakla kavuştursun.
(85 puan)
Anlıyorum seni bende düşük yaptım tekrar hamile kalınca ona da Bişey olacak gibi oluyordum.
-Reklam-
0 oy
(64 puan)
İçini ferah tut Rabbım korusun bebegıni sürekli panik düşünceli halde olmak da zarar canım sana da bebege de saglıkla kavusun ınsallah Rabbım kimseye evlat acısı yasatmasn iyi günler 
(16 puan)
Amin canım
0 oy
(33 puan)
Allah sağlikla kucağına almayı  nasip etsin insallah
(16 puan)
Amin canım inşallah hepimizee
(33 puan)
Amin inşallah
0 oy
(346 puan)
Rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah
(16 puan)
Amin inşallah
0 oy
(96 puan)
Allah sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin inşaallah 
(16 puan)
İnşallah canım ya
0 oy
(1,609 puan)
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim 
0 oy
(94 puan)
Canım aynı bende senin gibi bir tane kaybettim.Suanda hamileyim ve ilk zamanlar her doktora gittigimde yolda titriyordum stresten.yine aynı şeyi yasarmiyim diye.Tam üç kere kanamam oldu çok şükür bebeğime birşey olmadı.Simdi 24 hafta bitiyor herşey yolunda.Keske diyorum bu kadar stres yapmasaymisim.İlerki haftalarda onun kıpırtisini hissettikce bu endisen biticek.İçini ferah tut Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına alirsin:))
(16 puan)
Ay cnaım inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız hayırlı olsun sennkide canm :)
(94 puan)
İnşallah canım çok teşekkür ederim
0 oy
(160 puan)
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım korkma benimde aynı oldu 3 kes kapl atışı durdu kürtaj olmak zorunda kaldım  şuan tekrar hamileyim ve bende aynı korkuları yaşıyorum aynı sizin gi allah yardımcısı olsun bütün hamile annelerin sağlıkla kulaklarımıza alırız inşallah duadan başka  yapicak birşeyimiz yok
(16 puan)
Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalm Allahım kimseye bu korkuyu vermesin ya
0 oy
(662 puan)
En güzeli ye iç yat hiçbirşey yapma bak nasıl dünyaya getiriyorsun Allah'ın izniyle :) bende ilk başlarda onu yaptım bunu yaptım düşük tehlikesi yaşadım doktorum sen çalışıyormusun bile dedi hatta. Sadece istirahat paso yatacaksın dedi. Şimdi 3 aylık oldum çok şükür bir aydır kanamam yok. 
(16 puan)
Canım yatlada olmuyo ki sahip çıkcak kimse yok ki temizlk falan yapmıyorum ama yemek bulaşık çamasır devam suanlık bi tehlike demedi kalp atışını duyduk 3 hafta sonra gel dedi de 2 haftayı geçirdim ama artık dakikalar geçmiyo :)
(662 puan)
İşte canım o tencereyi kaldırıp indirmek o dolaplara bardak tabak çanak dizmek çamaşır sepetine eğilip kaldırmak bile sıkıntı oluyor bazı ben gibi insanlarda eşin yardım etmiyor mu? Yardım etsin sana yoksa çok sıkıntı yaşarsın bünyen benim gibiyse.
(16 puan)
Bacm bünyem düşük kilomda 169 boya 45 kiloyum ama eşim sabah sekiz gece 10 11 çalışıyo valla ondanda bi hayır yok :)
(662 puan)
Benimle aynısın işte. İnşallah sıkıntısız bir hamilelik yaşar geçirirsin canım. :)
(16 puan)
İnşallah canım :)
0 oy
Stres yapma canım rahat ol

Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin bebeğinin 

Eskiler de çok düşük yaparmış hepsi düşecek diye bişey yok
(16 puan)
İnşallah canım sağol :)

İlgili bir soru bulunamadı

651,888 soru

3,430,682 cevap

4,263,319 yorum

184,247 üye

...