0 oy
188 göst.
Hamilelikte Güzellik kategorisinde (236 puan)
kapalı
Merhaba 28 haftalik gebeyim kalcamda göyuslerimde üst bacaklarımda aşırı çatlak oluştu şimdi de yavaş yavaş karnımda oluşmaya başlamış ve karnım aşırı kaşınıyor kasimamaya çalışıyorum çatlak cogalmasin diye ama çok kötü kasiniyor kırmızı catlaklarim catlaklarim nasıl geçer acaba çatlakları olup doğal yolla veya kremle geçiren varmı veya geçmese bile daha çok olmasını nasıl önlerim ve nasıl kasintim geçer ilk hamileligim 19 yaşındayım vücudum mahfoldu lütfen cevap verir misiniz lütfen 
Gebelik haftası 28
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevap

0 oy
(387 puan)
15 haftalığım gögüslerm çatlamaya başladı dediğiniz gibi çok kaşınıyor. Kakao ve hindistancevizi yağı kullanıyorum. Ama bence benim çoğalack. Şimdiden böyleyse ileri ki ayları dşünemyrm çaresi yok sanırım
-Reklam-
0 oy
(223 puan)
Oluşmuş çatlağa maalesef hiç bir çözüm yok . Bende 21 yaşındayım ergenlikten kalma basen bacak kısımlarımda var 29 haftalık hamileyim henüz karnımda olmadı ama göğüslerimde başladı göbeğimi sürekli nemli tutuyorum ama olucaksa oluyor derinin altından geliyor çünkü onlarla yaşamaya alışmamız lazım sanırım :)
0 oy
(86 puan)
Haftamız aynı canım. Rabbim sağlıkla geçirmemizi nasip etsin bu dönemimizi. Bende de var. Araştırmalarıma göre cilt kuru olduğu için kaşınıyor. Doğal yağlar öneriliyor. Zeytinyağlı krem. Nemlendirici kremler falan. Kaşınmamaya çalış. Zaten nemlendirince kaşınmıyor.  

651,675 soru

3,429,947 cevap

4,262,571 yorum

184,187 üye

...