0 oy
458 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (40 puan)
kapalı
Kizlar şuan 11+6günlügüz sanki sağ tarafında kalp atarmış gibi bi his var acaba bebeğimin kalp olabilirmi yoksa benmi öyle hissediyorum 
Gebelik haftası 11+6
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

0 oy
(123 puan)
Bebeğin hareketini hissetmişsindir muhtemelen canım. Kaçıncı gebelik daha çok iki ya da üçüncü gebeliklerde hissedilir. Kelebek uçar gibi. 
(123 puan)
Bazı gebeler hissettiğini söylüyor evet. Ben 11 haftalığım sadece portakal büyüklüğünde sert bi şey hissediyorum. Senin hissettiğin hareketi olabilir diye düşünüyorum.
(40 puan)
Bide şuan sol  tarafima  yaramıyorum çok agrım oluyz sizdede oluyormu cnm ❤
(123 puan)
Hafif kasık ağrıları olabiliyor evet. Henüz büyüme aşamasında ve çok çabuk büyüyorlar. Ani hareket yapmamaya özen göster canım
(40 puan)
Tesekur canm benim ❤sağlıklı günler diliyorum
(123 puan)
Sana da canım ben teşekkür ederim:)
-Reklam-
0 oy
(14 puan)
Canim bebeğin 9 aylık bile olsa onun kalp atışını göbeğinden hissetmen imkansız Heyecandan bazen kalbimiz karnımızda atar. Bu duygu odur emin ol.
(40 puan)
Genelikle yatarken oluyo aynı böyle kalp atar gibi atıyor orası elimle de hisediyorum
0 oy
(33 puan)
Hissettiginiz şey kalp atışı değil bebeğin hickirigi büyük ihtimalle. Aynı kalp atışı gibi ritmik bir şekilde atıyor ara ara hissediliyor. Bende İlk basta kalp atışı zannetmisim ama hıçkırık olduğunu öğrendim ilk gebeliğim de.
(40 puan)
Anladım cnm teşekkürle ❤bilginiz için benim de 2 ci olacak ama ilki böyle şeyler pek yaşamadım
(33 puan)
Estağfurullah demek Her bebek aynı değil belki o ilk olduğu için dikkatinizi çekmemiş olabilir ya da hissetmemissinizdir. ikincide daha tecrübeli oluyoruz ya ondan daha dikkatli olabiliyoruz herşey dikkatimizi cekebiliyor ondan olabilir
(40 puan)
Aynen öyle cnm

İlgili bir soru bulunamadı

652,159 soru

3,431,893 cevap

4,264,697 yorum

184,322 üye

...