0 oy
744 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (570 puan)
kapalı
Kizlar dun bi oglum olacagini ogrendim. Size hikayemi çok kısa anlatacagim. Bu üçüncü gebeligim malesef 5 ay once 3 yasindaki oğlumu trafik kazasi yaptim ve kaybettim . Hayata tutunmaya calisiyorum yeni bi bebek düşünmemin sebebi bu ve Allah'ıma şükürler olsun bi oglum olacak yerini doldurmaz asla ama yaramiza merhem olacak. Bide kızım var 1 bucuk yasinda onun adi ela. Olen oglumun adi suleyman efeydi. Size sorum şu ölen cocugun ismini yeni bebege koymak kaderini ayni yaparmi buyukler koyma diyor. Ben koymak istiyorum fakat eşimle anlaşamıyoruz fikirlerinizi benmle paylasirsaniz cok sevinirim ayrica kuranda geçen erkek isimlerinden onerebileceginiz isim varsa onlarida soylerseniz cok sevinirim.
Gebelik haftası 15.0
Kapatılma nedeni: İsim tavsiye soruları sohbet alanında sorulması gerekmektedir. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

5 Cevap

0 oy
(167 puan)
İllede aynı kaderi alır mı diye değil. Bencede koymamalısınız yeni isim düşünün bence
-Reklam-
0 oy
(91 puan)
Şuan o kadar kötü oldum ki anlatamam rabbim sabırlar versin güzel kardeşim bana kalırsa koyma çünkü hem kendi ilerleyen zamanda durumu öğrendiğinde ismini duydukça üzülür hemde sen.
0 oy
(280 puan)
Canım başın sağolsun Rabbim onun ömrünü diğer evlatalrına versin kaderleri aynı olacak diye bieşy yok bence ama ben olsam koymam farklı bir isim koyun bemce
0 oy
Öncelikle başınız sağolsun Allah sabırlar versin. Kaderi aynı olmayabilir onu Rabbim bilir. Ama bence koymamalısınız. 
0 oy
(171 puan)
Ben aynı kaderi yasayacak düşüncesinde degilim fakat yine de bence farklı isim koymalisin sonuçta evet hiç bir zaman unutmayacaksın evladını ama yine de doğacak olan çocuğa baktıkça her defasında ölen çocuğun gelecek gözünün önüne ve ileride çocuğun da beni ölen çocuğun yerine koydu düşüncesine girebilir o ayrı can bu ayrı can hepsinin yeri ayrı doğacak olan bebeğine yapma böyle birsey derim yine tabi ki siz bilirsiniz canim bu arada başın sağ olsun evlat kaybı hiç kolay değil ben düşük yaptim o bile çok zorladı Allah sabir versin 

İlgili bir soru bulunamadı

652,268 soru

3,432,310 cevap

4,265,190 yorum

184,355 üye

...