0 oy
415 göst.
Doğum kategorisinde (125 puan)
Merhabalar 34.haftadayım doğum yaklaşıyor ve inşallah Ankara şehir hastanesinde gerçekleşecek fakat virüs nedeniyle geçen sene odalarda tek kalınmış refakatçi , ziyaretçi kabul etmemişler , peki yakın zamanda doğum yapanlar varsa sorduğum soru adına bilgi verebilir misiniz ve ekstra bilmemiz gereken birşey var mı ? 
Gebelik haftası 34+0

5 Cevap

0 oy
(127 puan)
Benm.kardeşimin karısı 10 gun once normal doğum yaptı. Doğumdan sonra 8. Kata servise çıkardılar anneside  yanında refakatçi olarak kaldı. 
(125 puan)
Allah analı babalı büyütsün peki odalar yine tek kişilik miydi refakatçi kabul ediyorlarsa iyiymişş
(127 puan)
Amin ..Onların kaldığı oda tek kişilikti.  Demekki ediyolar. Veyada ilk doğumu olduğu için bebek emzirme konusunda sıkıntı olmasın diyede almış olabilirler annesini
-Reklam-
0 oy
Aralık 22de dogum yaptım orda. Evet odalar tek kişilik sezeryanda doktor uygun görürse refakatçi alıyor normal dogumda yok malesef. Ama ben izin verilse bile gerek duymazdım normal dogumdu benimde. Eskisinden bile iyiydim yani. Doğuma girdiğinde bi paket hazırla cantanın en üstüne. İçinde (bebek hastane cıkısı 5li "zıbın yelek pijaması eldiven sapka ve battaniye) sadece bunlar olsun fazlasını giydirmiyolar cünkü. Odaya cıkınca eşin veya yakının tüm eşyalarını getiriyor bi torba ayarla cünkü dogum öncesi sana onlük veriyolar ve üzerinde toka esarp harici hiçbir şey bırakmıyorlar. Telefon bile takıların varsa evinde bırak daha iyi.
(127 puan)
Telefonunu bile son doğum anina kadar.kullandi. sorun yoktu. Hatte bende bi kaç kez erken doğumdan dolayı doğum katinda  yattım bana telefonumu yanıma almamı söylemişlerdi.
Valla canım hemsire doktora degisir. Bendeyken herşeyimi eşime teslim ettiler. Her saat her birşey olduğunda kendileri arayıp bilgi veriyorlardı eşime.
(1,030 puan)
Benimde bütün eşyalarımı aldılar zaten Onlar arayıp eşimi bilgilemdiriyor du
Aynen öyle
0 oy
(1,030 puan)
DOKTOR uygun görürse refajatci kalıyor sadece doğum servisine inince bir bayan ziyaret ci alıyorlar eşiniz ziyaret edebiliyor istediği zaman
0 oy
(1,453 puan)
Bıldıgım kadarıyla o gun hangı doktor olursa o dogumu yapıyor yanı sans tamamen ama cogu kısı onermıyor ınsallah hayırlı bır dogum olur saglıcakla kucagınıza alırsınız
0 oy
(2 puan)
Merhaba refakatçi konusunda net bilgi alabildiniz mi. Bir de takipleriniz hep şehir hastanesinde mi yapıldı? Demir ilacı şeker yükleme nst falan bunlar için hep tarih veriyorlar mı onu çok merak ediyorum. 
(75 puan)
Refakatçi için bir bilgim yok ama daha onceki postlarda sezaryanda alındığını söylediler 2 aydır gidiyorum ben çok memnunum hep aynı doktora gidiyorum onlar yönlendiriyorlar cinsiyetini söyledi doktor sonra 3lü taramaya yönlendirdi en son da ayrıntılı ulstrasyon için gün almamı söyledi
(125 puan)
Malesef henüz refakatçi bilgim yok yasaklar ramazanda yine var benim doğumum da o zamanlara denk geliyor bakalım nasıl olacak , diğer sorunuz içinde ben şehir hastanesine ilk kez ayrıntılı ultrason için oraya gitmiştim 18 haftalıkken o zamandan beri orada devam ediyorum 22.haftaya alabildim ayrıntıli ultrason randevumu , ( tarama testim ve demir hapı başka hastanedeydim )24 haftalıkken de kontrol de kan ve idrar verdim şeker yükleme testi için kan vermeden önce asitli içeceği içtim 1 saat sonra vermiştim , her kontrolden sonra ne zaman geleceginizi söylüyorlar zaten ona göre düzenli gittim nst cekimim 33 haftalıkta oldu yarım saat sürüyor son zamanlar zaten her hafta kontrole çağırıyorlar ultrason detayli inceleniyor randevusuz da gidebilirsiniz ama gebelik haftanıza göre rastgele bir doktora yönlendiriyorlar genellikle randevusuz gittim hepsi başka doktordu ve hepsi de iyiydi isim verirsem de Selver Kübra Akkaya en detaylı bakan doktordu bildiklerim ve tecrübelerim bu kadar , yeni bilgi edinirsem buradan paylaşırım :)
(75 puan)
Sanırım sezaryanda 1 kişi refakatçi kalıyormuş

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 124 göst.
0 oy
6 cevap 397 göst.
0 oy
4 cevap 269 göst.
0 oy
6 cevap 447 göst.

651,224 soru

3,428,136 cevap

4,260,671 yorum

184,065 üye

...