0 oy
368 göst.
Doğum kategorisinde (99 puan)
Zeynep Kâmil kadın hastalıkları ve doğum hastanesinde doğum yapıp memnun kalan var mi.?  Hastane icin bir-çok on yargım var açıkçası.  Doğum sırasında es ve ziyaretçi kabul etmediklerini duydum. Aslı var mi..? Giden varsa  da hangi doktor ..?
Gebelik haftası 16+6

6 Cevap

0 oy
(960 puan)
Valla ben burada bir kaç post okudum gidip pişman olan çok şey yazan vardı , memnun olan da vardır muhakkak bilemem iyice araştır bence. 
-Reklam-
0 oy
(771 puan)
Detayları bilmiyorum ama ablam orada erken doğum yaptı. Gebelik zehirlenmesinden dolayı 30 haftalık. Hatta gelişimi 28de kalmıştı 1100 gram doğdu. 35 gün kuvezden sonra çok şükür sağlıkla evine gönderdiler. Ablam çok memnun olduğunu soylemisti. 
0 oy
(6 puan)
Suan o ziyareti hic biz jastane yapmiyor ne devlet ne ozel sadece dogumda bir kisi kabul ediyorlar
0 oy
Cok memnunun temiz ilgili bir hastane hemsireleri ebeleri ve uzmanları tecrübeli. Daha önce hastanede bulunmadiysaniz sagdan soldan duyduklarimizla on yargılı olmaniz normal. Dogum sirasinda sadece teksiniz. Dogum sonrasinda kadin refakatcinuz kabul edilir. Ancak esiniz ara ara sizi konyrol edebiliyor. Bütün doktorları, asistanlari, ebeleri branslarinda en tecrubeleri. Doktor ayrımı yok. O gün  sizinle ilgilen herkes isinde uznan.
0 oy
Ablam orda doğum etti biz eşya birakcaz bahanesi ile gördük bir saat kaldık içeride kimse birşey demedi sonra herkesi çıkardılar tek annem kaldı yanında. Ziyaret saatleri filan hep kalkmış. Ablam çok beğendi hastaneyi çok ilgililer çok temiz bir hastane dedi bende hamileyim bakalım ya orada yada yakacık düşünüyorum 
0 oy
(223 puan)
Benim yengem doğum yaptı bende kontrol orays gidiyorum sadece pandemiden dolayı Hic bir hastane refafakatcı dısında kabul etmiyor ziyaretici falan cok iyi bence Allah korusun anne ve bebek de  hastalık cıkabilir bunun önemi cok önemli bizim icin alıyorlar önlemleri hastanede genelikle 2 kisilik oda oluyor ben pendikte oraya kontrole gidiyorum doğumu da orda yapmayı düşünüyorum 

649,887 soru

3,422,934 cevap

4,254,795 yorum

183,681 üye

...