0 oy
765 göst.
26 Mart 2021 Doğum kategorisinde (93 puan) sordu
Normal dogum yapmis hanimlar bisey sorcam siddetli  sanci en cok açılma sırasindami oluyor yoksa bebek gelirkenmi 
Gebelik haftası 38+5

9 Cevap

0 oy
26 Mart 2021 (112 puan) cevapladı
Bebek gelirken asıl doğum sancısı başlıyor önceki çektiğin sancı sanki sancı değilmiş gibi geliyor :) 
26 Mart 2021 (110 puan) yorumladı
Bende bundan korkuyordum ☺️
28 Mart 2021 (112 puan) yorumladı
Çok uzun süren bir sancı değil ama anlık bişey bebeğini kucağına aldığın an unutuyorsun
28 Mart 2021 (110 puan) yorumladı
İnşallah ya bende öyle olurum ☺️
-Reklam-
0 oy
26 Mart 2021 misafir cevapladı
Acilma olcagi zaman 5 dkkada bir geliyor 45 saniye suruyor sen o arada dinleniyorsun ama dogum Sancisi bagladigimda Hic kesilmiyor yani dogum basladiginda Daha siddetli oluyor
26 Mart 2021 (93 puan) yorumladı
Peki acilmadan ne kadar sonra bebek geliyor
27 Mart 2021 misafir yorumladı
Tamamen acilma olduktan sonra 5 dk bile surmuyor senin ikinmana bagli aslinda kuvvetli ikinmaya calis benim 5 dkkada dogdu :)
0 oy
26 Mart 2021 (264 puan) cevapladı
Epidural yaptırdım acilmaları hiç hissetmedim uyudum bile ama ne zamanki 9 cm oldu doğum başladı sancılarda hissetmeye başladım 3 doz epidural almama rağmen etki göstermedi bu benim vücudumla kaynaklı tabi epidural minimum sancıyla doğurmak için yaptırmıştim tam bir hayaller hayatlar oldu :)) 
27 Mart 2021 misafir yorumladı
Epidurali devlettemi yaptirdiniz ozeldemi
27 Mart 2021 (264 puan) yorumladı
Yurt dışında yaşıyorum burda devlet hastanesinde yaptım dogumumu :)
0 oy
26 Mart 2021 (231 puan) cevapladı
Yavaş yavaş başlıyor sancılar ile açılmalar başlıyor açılmalar ilerledikçe sancinin sidetide artıyor sancinin geliş sikligi da artıyor son olarak 8 cm den sonra en sık ve en şiddetli sancı eşliğinde doguruyorsun.Hepsi eş zamanlı ilerliyor.3 normal doğum yaptım hepside farklı oldu bunun kesin ve net bir tarifi yok tek gerçek ağrılar yavaş yavaş artıyor siklasiyor bu esnada da acilman oluyor.
0 oy
26 Mart 2021 (804 puan) cevapladı
Bebeğin başı çikarken en şiddetli ama son sancini cekiyorsun  :)
0 oy
26 Mart 2021 (1,035 puan) cevapladı
Ikınırken sancıyı pek hissetmıyorsun, acılma olurkenki sancı biraz zorlayıcı çünkü dünyaya bir güzellik gelıyor resmen bi doğa olayı elbetteki zor oluyor ama sonu cok güzel oluyor, şahsen ben açılma sırasında cok zorlandım doğumum kolay oldu, önemli olan şey bebeğine yardımcı olmak o içerde senden daha cok zorluk cekıyor dünyaya gelmek için, sen nefesini doğru kullanır sakin kalırsan biraz daha kolaylaşıyor doğum. Ve herkesin doğumu kendine hastır kimseyi dinleme yat sol tarafına elini karnına koy ve bebeğinle konus nasıl bir doğum istediğini sürekli hayal et bebeğine anlat bak cok faydasını göreceksin bebeğinde sana yardımcı olacak :) 
0 oy
26 Mart 2021 (254 puan) cevapladı
Canim ben 10 gun once sezeryan oldum hala toparlandım bebeğimle yeni yeni doğru düzgün ilgilenebiliyorum normal doğum ne olursa olsun sezeryan gibi degil hic korkma normal doğumdan 
0 oy
26 Mart 2021 (2,228 puan) cevapladı
Son yarım saat diyebilirim böyle dayanamıyorum artık ne olur çıkartın içimden dediğin an oluyor o sancı ama sesini nefesini duyduğun an bitiyor bütün ağrılar sızılar sancılar. Cengelde bir daha asla doğurmam dediğimi hatırlıyorum ve 3. hamileyim şükür :)) 
0 oy
26 Mart 2021 (1,716 puan) cevapladı
Canım sancı ne kadar cok olursa acılma oluyor sancı olucak kı acılma olsn bebek gelsın. Dogum esnasında dha sıddetlenıyor   mesele o sancıtı cekmekte dıyeyım. 

İlgili bir soru bulunamadı


1,491,469 soru

24,371,893 cevap

348,074 kullanıcı

...