0 oy
901 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2,896 puan)

Güzel Anneler ben 25+2 günlük hamileyim.Hamileliğimin 21 haftasına kadar hiç bir sorun yaşamadım.21+3 te ayrıntılı ultrasonda sağ rahim damarında kan akışı yavaş bebek beslenemez 32 haftada alınması gerekli olur tansiyonun yükselir dedi ayrintiliyi yapan ise özel de bilindik bir hastanenin perinatoloji uzmanıydı.21+5 te dr ma götürdüm sonuç için dr um böyle sorunların olup 25 hafta gibi geçebileceğini takmamami dile getirdi 100 mg corasprin ve balık yağına başlattı.24+5 te dr um benden renkli doppler istedi kan akışına bakmak için onu da yaptırdim 4 gün önce ondada kan akışı normal seviyeye ulaşmış ayrintilidaki sorun tamamen kalkmış ortadan gözüktü. Gel gelelim ki bu sefer de rahim im kalp şeklinde olan rahimdenmis dün dr mada  gittim 32 haftadan sonra yeri daralabilir oksijensiz kalabilir erken doğum olma şansı çok yüksek dedi .ama duzelebilirde dedi. Bugün de işin ehli olan kağan kocatepeye gittim evet baya pahalı muayenesi ama yapacak başka birseyim yoktu çünkü strest içindeyim.kağan beyde rahmimin kalp şeklinde olduğunu ama bu şekil yüzlerce hastasını 37-40 hafta arası normal doğum yaptırdığını dile getirdi erken olmaz korkma dedi.bugun tekrar üsküdar zeynep kamil e 3 gibi gittim oradaki dr ne dese begenirsiniz ne kalp rahmi kızım gayet rahim düzgün bebek 25+2 801 gram 33 cm kalbi 165 atıyor çok sağlıklı hiç korkma gününde doğar demesin mi.Kizlar gerçekten çıldırmak üzereyim 30 haftalik olana kadar asla gitmeyeceğim dr a her biri farklı ayrı konuşuyor kime inanacagimi bilemiyorum.demem o ki sorun felan çıkarsa ki rabbim hepimizin bebeğini korusun lütfen takmayınız Rabbim kaldıramayacağı yükü kimseye vermez. Ben hiç bir sorun yok gibi gebeliğime mutlu mesut devam edeceğim.Rabbim in emaneti rabbim e emanettir diyerek. 

9 Cevap

0 oy
(88 puan)

sirf bu yuzden dolayi hocbir testi yaptirmk istemiyorum ve yaptırmiyorum canim yrngemde ayni sikintilari cekti özürlü olcak dediler aglamasiyla kaldi bebegimiz cok saglikli dogdu bence daha cok.doktora gitme evde dur aylik kontrollerine git yeter psikolejikmen mahvolursun böyle dua et hicbirsey olmaz

(2,896 puan)
Aynen öyle canım 1 ay sonra normal kontrolume gideceğim. Insani hastalık hastası ediyorlar gerçekten. Internette araştırınca iyice strest  yaşıyor insan .Allah a emanet dedim bende canım.
-Reklam-
0 oy
(157 puan)

Umarim  zamani gelince saglikla aliriz kucagimiza sizde canınızı hic sıkmayın hersey gölünüzce olsun inslh


(2,896 puan)
Amin canım Amin inşallah . Dr lar stres anneye yasak diyorlar ama kendileri sokuyorlar anneyi stres e.
0 oy
(1,354 puan)

Doktorlara da güvenemiyoruz ki anacım.

(2,896 puan)
Artik hic takmayacağım erken doğum olacak ise olur Allah a emanet dedim canım.
0 oy
(655 puan)

Oncelikle hassasiyetiniz ve bilincli oldugunuz icin sizi tebrik ederim bir anne adayi ve kac doktora gidiyor ici rahat olsun diye.sen elinden geleni yapmissin canim tedbirini al takdir allahin.saglicakla vakitlice kavus yavruna insaallah.

(2,896 puan)
Canım çok sağol. Allah a inandim guvendim bende dr lara lafım yok ama her biri farklı konuşunca insanda acabalar çoğalıyor işte. Her dr un kendine özgü yorumu var.Inşallah vakti zamanı gelince cümlemiz avlarımıza kavusuruz .
0 oy
(304 puan)

Merhaba bak ne güzel söylemişsin takma kafana ve sen kağan kocatepe ye giderek iyi yapmışsın bende takip ediyorum onu rabbime emanet içini ferah tut 

(2,896 puan)
Iyi bir dr soğuk kanlı dün bana dediki sorunsuz bir hamilelik geçirdiğini varsayalım 8.ayda düştün bebek acil alınması gerekti bu şekil olacak olay olur dedi.Takmayacağım  çünkü iyi olacak biliyorum canım
0 oy
(667 puan)

Bir doktor icin rahmin seklini anlamak cok zor olmasa gerek nasil hepsi farkli bir sey söyleyebiliyor anlamis degilim gercekten birinin söyledigine öteki yok diyor bir cok konuda böyleler Allah tan baska guvencemiz yok Allah a emanetiz bizde yavrularimizda en emin yerde..

(2,896 puan)
Aynen öyle canım 30 yaşına geldim bu zaman a kadar olmuş çocuğum 6 aylık kalp rahim deniliyor. Ki bundan önce de kadın doğuma gitmişliğim oldu tabiki ilk defa böyle birşey ile karşılaşıyorum. Sonumuz Allah a emanet canım.
(667 puan)
Sorma canm bende evlenmeden önce dr a gittigimde hamile kalmakta zorlanirsin gibi bir sürü sey söylediler bende kendimi buna alistirmistim tedavi görürüm falan diye bende 30 umda evlendim yasimda geciyor diye ondanda korkuyordum 3. Ayda oldu ki hic ugrasmadim o yüzden hic canimizi sıkmamak gerekiyor
(2,896 puan)
Ben 27 de evlendim 3 yıl yüklü miktarda ev kredisi ödedik o yüzden çocuk düşünmedik canım.martta karar verdik nisan da hamile olduğumu öğrendim.. ilk denemede şükür Rabbim nasip etti.Allah sağlıklı gününde doğumlar nasip etsin hepimize.Aminnnnn.
0 oy
(252 puan)

ben sana doktrumu öneriyim pisman olmazsın istanbulda oturuosan eger esenyurt tabela havuzun orda hastaneye gel hem cok uygun ve doktoramuz mukemmel biz 6 arkds oraya gidiyoruz 

(2,896 puan)
Esenyurt bana uzak canım malesef;((
0 oy
(1,437 puan)

Benim rahmim  de kalp seklinde. Doktorlar ilk basta perde var dedi sonra didelfis dedi yani iki rahim iki rahim ağzı. En son rahim filmi cektirdim  iki rahim tek rahim ağzı olduğu çıktı. Hamile kalmadan önce sayısız doktora gittim hepsi umut kırıcı konuştu. Düşük olur erken doğum olur vs.. Neyse hamile kaldım Allah a şükür. Bebek şuan sol rahimde. Sağ rahim Bos. Normal ultrason da bakışta çift rahimli olduğu anlasilmayabiliyor. Çünkü bebek büyüdüğü için diğer bos rahmi sıkıstiriyor  ve kucultuyor. Bu da gozukmeyebiliyor. Ben gebelik suresince yaşantıma cok dikkat ediyorum. Su ana kadar doktorların söylediği hic bi umutsuzluğu yasamadim. İnşallah ta yasamam. Sen kendini üzme. Ben rahim anomalilerini cok araştırdım. Bu şekilde dikkat ederek doğuran cok var burda da sordum. Allah a emanet et bebeğini gerisi gelir.

(2,896 puan)
Canım benim 6 ay dolmuş muhakkak görmeleri gerekliydi bu olayı .Herşey Allahtan gelir ben bunu sorun etmiyorum hepsinin konuşması farklı beni ikilemde bırakan da bu zaten. Yoksa evlâdım Allah a emanet .Sorunsuz bir hamilelik geçirelim canım inşallah .
0 oy
(606 puan)

Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah hiç bi şekilde problem yaşamazsınız. İkinci olarak kağan kocatepeden memnun kaldınız mı çok merak ediyorum birde muayene ücretini öğrenebilir miyim 

(2,896 puan)
Çok ilgili çok güler yüzlü her ince ayrıntıya bakıyor rahatlatıyor hamilelik zulm değil insan in başına gelebilecek en güzel olay diyor doğru diyor.340 tl muayene ücreti canım doppler içinde 430 tl ödedim.770 tl ödeme yaptım. Tek muayene olacaksan da 340 tl.
(606 puan)
O doktora muayene olmayı çok isterdim 4 gün sonra doğum yapıcam canım.  Teşekkürler bilgi için
(2,896 puan)
Yolun sonuna gelmişsin canım zaten. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin
(606 puan)
Allah razı olsun canım sağolasın

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 89 göst.
0 oy
21 cevap 591 göst.
0 oy
4 cevap 336 göst.

646,643 soru

3,411,131 cevap

4,240,594 yorum

182,785 üye

...