0 oy
724 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (776 puan)
Güzel anneler herkese selamın aleyküm .bu gece yatağa yattığımda birden göz kararması oldu ve mide bulantım başladı .ani hareket yapınca gözüm karariyor . Sanki kendimde değilmişim gibi sersem gibiyim .bu göz kararması , baş dönmesi normal mi ? Çok garip hissediyorum . 6 haftaligiz bu arada :)
Gebelik haftası 6

4 Cevap

0 oy
(77 puan)
Evet gayet normal başlarda bu durum yaşanıyor hatta bu belirtiler uzun bir süre devam edebilir hamileliğin hayırlı olsun :) 
(77 puan)
Hamilelikte tansiyon düşüklüğü olabiliyor ani hareketler yapma 36+6 haftalığım hâlâ mide bulantılarım oluyor özellikle sabahları kusmam önceden oluyordu şimdi sadece bulanıyor benim bile hala ara, ara başım dönüyor her hamilelik farklıdır belki senin ileride kesilebilir yada bu bulantı durumu doğuma kadarda devam edebilir
(776 puan)
İnşallah senin de geçer kardeşim Allah'ın izniyle bu arada bugün çok afedersin ama ishal de oldum o da normal mi acaba ?yoksa yediğim bir şey dokunmuş olabilir mi ?
(77 puan)
Yediğin birşey dokunmuş olabilir ben böyle bir durum yaşamamıştım ama hamileliğimin son bir kaç haftasında afedersin bir ishal oluyorum bir kabız sen muz ye, patates ye geçmezse doktoruna ilet bu şikayetini sonuçta hamilesin ishal artarsa vücut su kaybediyor bebeğini etkilemesin
(776 puan)
Öyle sorunlar da oluyor yani kabiz,ishal tamam muz yiyeyim düzelir inşallah düzelmezse giderim inşallah bu arada berat kandilin mubarek olsun kardeşim :)
(77 puan)
Sağol seninde kandilin mübarek olsun bebeğin sağlıkla gelsin dünyaya inşallah ♡
-Reklam-
0 oy
(438 puan)
Aleyküm selam canım yaşadığın tüm bunlar gayet normal korkacak bir şey yok. 3.ay bitene kadar devam eder sonra rahatlarsın inşallah. 
(776 puan)
Canım çok teşekkür ederim bu saatte kimse yazmaz diyordum çok mutlu oldum içimi rahatlattiniz :)
(438 puan)
Rıca ederim canım allahın izniyle atlatırsın  bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah.
0 oy
(80 puan)
Aleyküm selam hayırlı heceler  evet baş donmeniz normal ani oturup kalkmamaya dikkat edin bu arada beraat kandiliniz mübarek olsun
(80 puan)
11 haftalık oldum mide bulantısı azaldı ama baş dönmesi halen var
(776 puan)
Ne rahatlatır acaba böyle her an düsecekmişim gibi bir his oluyor dengemi kaybediyorum gibi
(80 puan)
Bende dediginiz  gibiyim bu zamanlarda beslenmemize ve ani hareketleri dikkat etmeliyiz  inşaallah geçer sabredecez cnm
(776 puan)
İnşallah canım benim Allah'ım izniyle geçecektir inşallah Allah sağlıkla bebisinizi kucağınıza almayı nasip etsin :)
(80 puan)
Amin inşaAllah
0 oy
(97 puan)
17. Haftada benimde uyuyup uyandıktan sonra aniden başladı. Başımı seccadeye koyunca kendi kendine diğer tarafa gidiyordu.  Duvarı tutup yürüyordum bende napim Acile oraya buraya gittim baktım  yok . En son doktoruma gittim bir serum taktı 4-5 gün ara ara devam etti ama geçti şükür . Umarım Seninki de geçer hemencecik.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 160 göst.
3 Şubat 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Yalivess33 (11 puan) sordu
0 oy
0 cevap 89 göst.
30 Ocak 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Hilaldemir (35 puan) sordu

651,709 soru

3,430,053 cevap

4,262,683 yorum

184,201 üye

...