0 oy
214 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)

Kan uyuşmazlığı


Doktor bana kanında biraz pozitiflik var dedi ne demek oluyor bu ??

Benim kan grubum AB Rh(-)

Eşimin ki 0 RH (+)


Gebelik haftası 30+6

7 Cevap

0 oy
(75 puan)
Keske doktora orda sorsaydin:( ne demek istedigini ancak o bilir
-Reklam-
0 oy
(289 puan)

Bak ben güzel akıl okurum:)bence sen negatifsin eşin pozitif ya bebegin kanı da pozitif demek istedi. Kan uyuşmazlığı için iğne olmuşsundur zaten korkulcak bişe yoktur yani:)

(1 puan)
Galiba öyle cnm acaba bebeğimin kanı pozitif de benim kanıma mı bulaştı
0 oy
Acaba uyuşmazlık mi cnm bilmmki iyice eşinle akrabamisn yksa
Bu arkadsnkinde uyusmazlik var cnm
(1 puan)
Evet eşimle akrabayiz ama uzaktan...
Hyr cnm tek akrabada olmuyor benim görümcem de var eşi akraba değil
(289 puan)
Evet uyuşmazlık var da bu gebeliğin ilk haftasından itibaren bilinir ona göre 28.haftada iğnesi falan vuruluyo tedavisi olmuştur yani
Ama akrabalık muhabbetine bazı doktorlar takıntılı oluyo o bir saçmalık bizde de akraba evliliği var ablam da bende annem de hep akraba evliliği yaptık ama kan uyuşmazlığı gibi bi problemimiz olmadı
Anladm cnm ablam la enişteme öyle demişti bende duymuştum cnm ama az bir pozitiflik var demiş testi var onunla gcyr bişey olmyr
Aynn canm bnle eşimde akrabayz bizdede olmadi
0 oy
(164 puan)
Canım önemli değil sıkma canını, sadece iğne olman gerek. Doğumdan sonra da hala uyuşmazlık oluyorsa iğne vuruyorlar. Bizim aynı oldu vurmadılar. Büyük ihtimalle her hamileliğinde vurulmak gerek. 
0 oy
(905 puan)
Canım eşimle bende de var uyuşmazlık coombs testi diye bi şey var arada ona bakılıyor pozitiflik var mi diye hani negatif olursa sıkıntı olmuyor da pozitif olirsa bebeğin kanının karışma durumu oluyor o yuzden oluyor. Eger ki 28. Haftda igeneni falan olduysan sıkıntı olmaz inşallah.  Doktorunla görüşme imkanın varsa tekrar bi sor. Ve kan uyuşmazlığının akrabalikla alakasi yok benim esimle uzaktan yakından alakam yoktu mesela akraba yonunden. Eltimle kaynım kuzenler ama onlarda yok mesela.
0 oy
(703 puan)
Eşinle arandan kan uyuşmazlığı var.Uyuşmazlıgn akraba ile ilgisi yok benim de eşimle aramda akrabalık yok. Bebeğin kanıda pozitif. Benimde senin gibi ayni. Ben igne oldum. Korkulacak birsey yok canim bir daha gittigin zaman sor en azından aklından soru işareti kalmaz içinde rahat eder.
0 oy
(11 puan)
Akrabalîkla alakası yok ben eşimle 7 yabancıyız bizdede var kan uyuşmazlığı 7 aylîkken yapılır iğne bide doģum yapınca ilk 72 saatte yapılır oda başka hamilelik için yapılır bu 3. Gebeliģim hiç sorun olmuyo allahın izniyle merak etme.

İlgili bir soru bulunamadı

649,965 soru

3,423,259 cevap

4,255,136 yorum

183,696 üye

...