0 oy
236 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (21 puan)
18+2 haftalık hamileyken akşam 11 saatlerinde baş dönmesi mide.bulantisi yaşadım durduk yere yatıp dinlenirken bir anda  istifra ettim daha sonra bayilcak gibi oldum eşim tuzlu bireyler yedirdi fakat ardından 3 defa daha istifra ettim kendimi iyi hissetmediğim için hastaneye bile.gidemedim daha sonra uyumuşum acaba sebebi ne olabilir ara ara baş dönmesi oluyor ama bu olay beni korkuttu ?
Gebelik haftası 18+6

2 Cevap

0 oy
(1,201 puan)
Tansiyon yükselmesi istifra ettirir genelde canım. Ama tansiyon gebelikte çok sıkıntılı durum bence takibe al Bi kaç gün hatta aynı olursa hemen doktora git. Rabbim korusun o tansiyon çıkmasından bebeğini kaybetti arkadaşım.Sen tedbirini al takdir Allah dan kuzum. 
(21 puan)
Allah korusun canim üzerinden bir kaç gün geçti suanlik sorun yok bidaha olursa mutlaka muayene olucam  teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(438 puan)
Benimde ilk üç ay böyle geçti çok zor canım öncelikle Allah şifa versin. Ben o kadar kötü oluyordum ki bazen bayılıyordum. Normal tansiyon düşüyor ondan elinden geldikçe aç kalmamaya özen göster devamlı birşeyler atıştır. 
(21 puan)
İlk üç ay benimde  mide bulantısı fazla oldu ama bayılma derecesine hiç gelmemiştim canim Allahını korusun artık cevabin için teşekkür  ederim
(438 puan)
Amin canım çok zordu tansiyonum düştüğü için başım da çok dönüyordu ondan bayılıyordum kendi aç ve susuz bırakma geçer inşallah.
(21 puan)
Insallah canimm

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 23 göst.
0 oy
2 cevap 178 göst.
0 oy
2 cevap 238 göst.

1,449,794 soru

23,808,850 cevap

317,782 kullanıcı

...