0 oy
321 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (25 puan)
Merhaba arkadaşlar, ben hem hamilelik takibi hem de doğum için doktor arıyorum. Oradan buradan sürekli şikayet okuyorume hangi hastaneye gideceğimi bilemedim. Onerisi olan var mı memnun kalan.

6 Cevap

0 oy
(703 puan)
Ben esenyurtda doğa hospital faruk bey gidiyorum. Fakat değiştiricem kendisi mesai saatleri dışında doğum girmiyor malesef bu konuda huzursuz oldum. Anadolu hastanesi var orada özcan beyden herkes memnun ona gitmeyi düşünüyorum. Çok iyi bir doktormuş çok detayli ilgileniyormuş.
-Reklam-
0 oy
(3,487 puan)
Şikayet olmayan doktor yada hastane yok ki canın . Çevrende gidip memnun olan biri olacak ve ilk doktor randevunuza o kişi ile giderseniz ilgi alaka çok daha farklı olacaktır. Ozel hastane kafası böyle ilerliyor. 
0 oy
(199 puan)
Beylikdüzü medihouse tip merkezi Aynur hoca var ,hem hastane hem doktor cok iyi .dogumumu orda yapicam.devlette tahlillerimi yaptirdim.problem yaratmiyor ztrn sürekli tahlil vs isteyip çikarcilik yapmiyor.tavsiye ederi.
0 oy
(20 puan)
Medilife hastanesinde benia zeynep yildirim var ben ona gidiyorum cokta memnunum allah izin verirse onda dogum edecegim tavsiye ederim cnm 
(0 puan)
Merhaba ücreti ne kadar acaba medilife hastanenin
(20 puan)
115 sigortaliya
0 oy
(21 puan)
Esenyurt yenihayat hastanesi Meral Solak vatandost bende ona görünüyorum suanlik iyi bı doktor
0 oy
(161 puan)
Ben esenyurt reyap hastanesine gidiyordum gönül kazezoglu ama şuanda gitmiyorum doktor falan acaip ilgili çokta guzel bir hastane ama ben biraz sıkıntılı bir doğum olduğu için benim doğum yapıp o hastaneden çıkmam 7 8 bini buluyor o yüzden artık gitmiyorum sezeryanla eksta birşey yoksa işte eken doğum riski doktorun sana ayırdığı saatten önce gelme kan uyuşmazlığı hastanede fazla kalma gibi bir durum olmaz diye biliyorsan sadece sezeryan 4 bin ama ben iki cocugundada erken  doğum yaptım doktor benim için geldi bida öyle olursa 500 sonra kan uyuşmazlığı testi ine 500 bir gece fazla kalmak zorundaysan 900 ben 4 gece kaldım diğerlerinde yani bana baya pahalıydı sana uygunsa kesinlikle gönül hanım reyap hastanesi derim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 164 göst.
0 oy
3 cevap 345 göst.
0 oy
1 cevap 192 göst.

649,173 soru

3,420,219 cevap

4,251,548 yorum

183,477 üye

...