0 oy
471 göst.
Doğum kategorisinde (29 puan)

Arkadaşlar Ankara tıp fakültesinde doğum yapan var mı acaba? Memnun kalmışlar mı çok merak ediyorum bir de özel oda imkanı var deniyor doğru mu? Kendime hala bir hastane bulamadım.

Gebelik haftası 15 haftalık

4 Cevap

0 oy
(273 puan)

ben de bulamadım koca ankarada iyi bi yer. en sonunda sancıyı çekip çekip sadece doğuma gidecem bi yere.

-Reklam-
0 oy
(580 puan)

Arkadaşım doğum yaptı orada memnun kaldı. Özel oda sınırli sayıda ama bulunuyor dedi. Bence tam teşekküllü bir hastane, gebelik haftan ilerlemeden başla oraya derim. 

(29 puan)
Asistanlar falan oluyor mu peki doğumda  hep asistan oluyor diye duydum
(580 puan)
Orada bi hocaya başla derim, az bi fark ödüyorsun ve doçent ya da prof a muayene oluyorsun. Dogumuna da o giriyor. Ben de hacettepe ye bu şekilde devam ediyorum.
(29 puan)
Doğumda da o zaman belirli bi ücret ödemiyor musun
0 oy
(486 puan)

Ben de orada yapmayı planlıyorum.. Annem ve  teyzem yıllar önce orada doğum yapmışlar..  dayımın eşi de orada doğum yaptı 3 yıl önce.. hepsi çok memnun kalmışlar ben gebeliğimi öğrenince bizimkiler başka hastane arama dediler.. Normalde urfada yaşıyorum. Ama doğum için annemlere ankaraya gideceğim :) 

0 oy
(823 puan)

Ben ewet özel oda imkanı var ve temiz doktorlar iyş şimdi 2. Gebeliğim yine oraya gidiyorum

(823 puan)
Yok gebe polikinliğinde dogum bölümü var oraya her daim doktor var
(486 puan)
Anladım canım.. Kendi Dr umuz gelene kadar oradaki Dr lar ilgilenecek o zaman öyle mi
(823 puan)
Canım orada belirli doktorlar var şayet özel istersen kendi doktorun oluyor oda muayene ücretini bilmiyorum aksi halde  4 5 doktordan hangisi varsa o ilgileniyor ve dosya tutulduğu için her doktor bilğine bakıyo
(486 puan)
Anladım canım.. Benim Dr umun muayenehanesi çukurambarda ben muayene için oraya gidiyorum ama doğum tıp fakültesinde olacak.. O yüzden sormuştum. İşleyiş nasıl diye.. Çünkü sadece bir kez kan vermek için gittim hastaneye pek bilmiyorum nasıl olduğunu işleyişin.. Doğum zamanı Oradaki Dr lara söylersem ilgilenirler herhalde Dr gelene kadar
(823 puan)
Ewet ilğilenirler

İlgili sorular

648,045 soru

3,416,007 cevap

4,246,480 yorum

183,168 üye

...