0 oy
196 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (208 puan)
26 haftalık hamileyim idrar yanmam Olduğunu bugun hissettim sağlık ocaklarında idrar tahlilleri ne kadar sürede yaptırmaya şzin var doktorla takışmak istemiyorum acıkcası kendımı de kontrol etmek istiyorum sürekli.. en son 19 martta yaptırdım bugun 10 gün geçti.
Gebelik haftası 26

3 Cevap

0 oy
(16 puan)
Bende de çok oluyor idrar yanma kaşınma gibi fitil veriyor doktor enfeksiyonları temizliyor muş doktoruna arayıptada sora bilirsin 
-Reklam-
0 oy
(723 puan)
Bol su iç sıvı tüket enfeksiyon olmuş cnm 
(208 puan)
Ya gecen dun dudagım ucukları korkmuştum ondan, önceki gunde 3 lt su içmiştim bugun sabahdan sarı akıntımın biraz oldugunu farkedince sabahdan hemrn sulara sarıldım sarı akıntım gecene kadar su içiyorum suan 1 lt içtim azaldı gunluk pedi her idrardan sonra değişiyorum ama pamuklu bez kullanmaya baslayacagım naylon oldugu için oda yapabilir enfeksiyon..
(723 puan)
Evet olabilir cnm
0 oy
(1,100 puan)
Ben nerdeyse 20 günde bir yaptryordum sağlık ocağında . Ordan sonuç alıp özele gidiyordum . Bizim sağlık ocağı çok rahatti hamile ve bebekleri alıyorlar sabah 10 a kadar gidiyordum kimse olmuyordu . Gönül rahatlığıyla git bence 
(208 puan)
Ya şimdi aradım konustum kadıncagız tatlı tatlı kendıne bir hobi bul cok fazla kafanı yorma dedi bana ya utandım. Cok fazla düşünme dedi ama napayım serklaj oldum sürekli yataktayım wc o kadar... ister istemez kendımı kontrol ediyorum ve tedirgin oluyorum.. şimdi sarı akıntım geçene kadar bugun aksama kadar su içicem , böbreklerimin cok calısmasından da korkuyorum zararı olmaz inşallah. Bir ton ilac kullanıyorum, kahve tatlı bile yemezken,, herşeyime dikkat etmeye calısıyorum..

İlgili sorular

649,976 soru

3,423,283 cevap

4,255,156 yorum

183,701 üye

...