0 oy
292 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (36 puan)
25+1  ikiz hamileyim simdiye kadar hep ozel bir klinige gittim. Ama doğumumu  devlette yapmak istiyorum. Devlet hastaneleri kabul ediyormu belirli bi haftadan sonra. 

3 Cevap

0 oy
(703 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
İkizlerde normal doğum mu oluyor?Ben sezaryan diye duymuştum.Eğer sezaryan olacaksa devlette iyi doktor araştırıp bundan sonra kontrollere onada gidin.Sezaryana önceden gün verdikleri için daha iyi olur devlette de bir doktorunuzun olması
(36 puan)
Evet sezeryan olacak benimde  o yuzden bi görünmek istedim.
(703 puan)
Sezeryan için acilden gitmek doğru değil aynen sizinde düşündüğünüz gibi önceden gidin.Onun için olumsuz davranış gösterebilirler ama doktorunuzu araştırıp iyi bir doktora gidin.Rabbim evlâdlarınızı hayırlısıyla sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah.
(36 puan)
Amin insallah. Teşekkür  ederim düşünceleriniz icin.
-Reklam-
+1 oy
(756 puan)
Randevu alıp git kabul ediyorlar ama son kontrole kadar bırakma şimdiden hem devlete hem özele git istersen. Devletteki doktorun senin durumundan azami haberdar olması gerekiyor. Doğum yaklaşınca merhaba ben geldim doğuruyorum deyince haklı olarak bozuluyorlar :) 
(36 puan)
Anladim tamam teşekkürler.
(147 puan)
Aynen çok haklısın
0 oy
(627 puan)
Bn 27 haftama kadar ankarada hastanedydim memnun degildm smdi ailemn oldu sehirde hastanede gdiorm orada dogum yapcam aliolar sana zaten soruolar bilgilerini aliolar tahlil istiolar kaydn buluNuo
(36 puan)
Benim kaydım  hic yok ama sıkıntı  olurmu.
(627 puan)
Yok olmaz kayit olusturuolar zaten ilk sende. Tahlil ne aliolar

İlgili bir soru bulunamadı

650,274 soru

3,424,386 cevap

4,256,546 yorum

183,765 üye

...