0 oy
146 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (44 puan)
Merhaba anneler, Almanyadan takip eden var mı acaba ? Bebek arabaları ile alakalı sorum olacaktı. ABC en iyisi diyorlar ama daha bir sürü marka var, sunu aldik memnun kaldım diye önerebileceğiniz var mı acaba ? Teşekkür ederim. 
Gebelik haftası 30

2 Cevap

0 oy
(436 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Almanydaki arkadaşım cybex marka aldı fiyatları biraz pahali sanırım ama çok memnun
(44 puan)
Hiç duymadım onu da bir araştırayım gözlerim bozulacak artık internette gezinmekten
-Reklam-
0 oy
(264 puan)
Abc design air salsa 4 aldım asssiri memnunum iyiki almışım okey kendisi ağır bir araba ama kullanırken tek elinle bile çok rahat surebiliyosun çok rahat kullanılıyor tavsiye ederim 
(44 puan)
Evet bir arkadaşım da ABC almış ama kendisi benden uzun ve güçlü kuvvetli,ben kısacık bi şeyim ağır tasiyamam diye düşünüyorum hep. O yüzden sürekli bir arabanın ağırlığına takılıyorum bir de kaç kg kadar tasiyabildigine. Bir de acaba 3 in 1 mi aldınız yani şu Autoschale çok elzem mi ?
(264 puan)
Evet 3lu aldım ama autoschale besafe den aldım ağır dediğim aşırı ağır bısey değil aslında katlaninca ağır ama öyle çok zorluk vermiyor ama sürüş felan çok hafif anında yön alabiliyor babyone var mı sizin olduğunuz yerde bilmiyorum ama ben ordan almıştım ve denemede yapabilirsiniz orda tabi şuan doğum yaptığım için olayları pek bilmiyorum açık mı kapalı mı ama :))
(44 puan)
Malesef Kassel küçük şehir sadece Babywalz var orası da pahali geldi bana. İşte kendim göremediğden test edemediğinden sanki guvenli olani secemicem gibi geliyor. Tebrik ederim Allah hayırlı uzun ömür versin inşallah. :))

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 255 göst.
2 Nisan 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Rukiyecen (19 puan) sordu
0 oy
4 cevap 537 göst.

654,574 soru

3,441,091 cevap

4,274,865 yorum

184,933 üye

...