0 oy
1,211 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (12 puan)
kapalı

image


image




Yorumlarınızı bekliyorum  

Gebelik haftası 11+4
Kapatılma nedeni: Cinsiyet tahmini için sol menüden gebelik dışı bölüm yazınız

6 Cevap

+3 oy
(488 puan)
Doktor bişi demediyse biz nerden bilelim daha çok erken hem yeni yeni oluşuyor cinsel organı 
(12 puan)
Nub teorisi
kese şekli
 Pozisyonu ... vs.
 Tabikide sizden kesin bir sonuç  beklemiyorum.   Erken olduğunu gelişim sürecinin  farkındayım  zaten .    Ben gibi heyecan ve merakla bekleyen  insanlarda fotoğraf atabilir.
(488 puan)
Bizde anneyiz heycanla sabırsızlıkla bekliyoruz tabiki ama DOKTOR değiliz bakın hanımefendi %80 i kız der kendinizi kıza hazırlarsınız erkek diyince doktor bi boşluğa düşersiniz iyiliğiniz için söylüyoruz
Yukardaki saydığın tüm uygulamaların hic gecerliligi yok. Ayrica soru cevap kismina degil sohbet kiskima yazarsin.

Böyle sacma uygulamalar dogru olsa doktorlar dediklerine bakarak tahmin yapar zaten. Neden ultrasonda cinsel organi gormeyi beklesin.
(488 puan)
Katılıyorum sonuna kadar
-Reklam-
+2 oy
(1,084 puan)
bu doktorlar bosuna okuyor valla:)))) 
(804 puan)
Vallaa kiz :)) biz varken doktora ne gerek var
(488 puan)
Şimdiden cinsiyeti tahmin ettiğimize göre bi 2 seneye kalmaz doğum bile yaptırırız biz hakikaten
(1,084 puan)
neden olmasin bu 6. hisle neler olur neler :))))
(1,084 puan)
:)))) valla ki biraksin hepsi isi gücü
(488 puan)
:)) aynen öyleee
0 oy
(355 puan)
Bende zamanında böyle bir post açmıstım :) insan heycandan sormadan edemiyor doktorum cinsel organın 12 ve 14 . Haftalarda olusup kesinlestigini soylemisti ve 17 de ögrendik devlette biraz beklemelisin canım heycanını anlıyorum :) ama içimden nedense erkek gecti bu sadece içimden gecen bisey gördüğümden degil yani :)
(12 puan)
Teşekkür ettim keşke bazilarida  sen gibi  anlayışlı olsa.  Vallahi  ilk yorumu görür görmez sinirim bozuldu insanların   gereksiz yere çok bilmiş tavırlarına.  Tahmin için sağol . Bu arada hayırlısı olsun öncelikle.
(355 puan)
Eleştiriye açık bi platform canım boşver takma kafana hoşuna gitmeyen yorumu oku geç burda herkes farkında doktor olmadıgını insan heycanlanıyor ister istemez sorulabilir yani ki başlıkta belirtmişsin madem görmek istemiyorlar okumasınlar :)
0 oy
(1,581 puan)
Ben 11+3 te gittim kafa yapısı filan benimkine benziyor erkek erken sekillenirmis bana kız dedi doktorum ben kız hissettim sende de ama sağlıklı olsun ❤️
(12 puan)
İnşallah öncelikle sağlıklı  olması   teşekkür ederim
0 oy
%50 kiz %50 erkek.
0 oy
(234 puan)

Burada heyecanlanıp heves edip soru sormakta artık büyük bir problem olmuş herhalde  bazı insanlar tarafından neden bu kadar sert tepkilere maruz kalınıyor bilmiyorum insanları kırmak terslemekten neden zevk alınır anlamıyorum hoşunuza gitmeyen posta cevap vermek zorunda değilsiniz .. Neyse canım nedense benim içimden erkek geçti  duruş şeklinden sanırım :) Annelik muhteşem bir duygu insan ister istemez merak ediyor  benim doktorum 12. Haftada tahminde bulunmuştu ve doğru çıktı ama ben de hep bir kızım olacağını hissediyordum :) Sen hissediyor musun birşeyler Allah gönlüne göre versin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 1,417 göst.
0 oy
3 cevap 1,029 göst.
0 oy
2 cevap 826 göst.

649,317 soru

3,420,758 cevap

4,252,391 yorum

183,514 üye

...