0 oy
486 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (38 puan)
kapalı
Merhaba kızlar. 2 aylık hamileyim. Göğüslerimde hassasiyet var hatta evdeyim diye gece gündüz sütyen de kullanmıyorum ama belirgin bi büyüme veya dolgunluk hissetmiyorum sanki hep eskisi gibi. Normal mi sizce bu durum daha erken midir yoksa ters giden bişeyler mi vardır ?

Kafamda deli sorular :(
Gebelik haftası 8+3
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevap

0 oy
(1,926 puan)
Daha ne ettin sabret bı anda olmuyor hersey
-Reklam-
0 oy
(2,594 puan)
Sütyen kullanmanı tavsiye ederim kullanmazsan daha çok acıyo o haftalarda aşırı bi farklılık olmaz ama ben şuan 24 haftalığım iyive karardı ve siyahlığı geniş alan kapladı ben bi de sarkma olur diye takıyorum sütyeni 
(38 puan)
Teşekkür ederim. Takmaya başlıyim ben de o zaman
0 oy
(99 puan)
Canım daha erken aşamaları var önce meme çevren sıyahlanacak sonra goguslerın buyeyecek bu arada südyen tak bence evdede olsan gecede yatsan tak sarkar büyüme zamanları cünkü ama tabı sen bılırsın sarkması senın ıcın problem degılse takmaa:) 
(38 puan)
Mesaj alındı. Sabah ilk iş takıyorum :) teşekkürler yorumlarınız için
0 oy
(640 puan)
Goguslerinde hassasiyet olabilir her kişinin gebeliği farklıdır benimde öyleydi hatta hamile olduğumu öğrenmeden dokunamiyordum çok agriyordu bir yere çarpsa sizlardi sonra zamanla düzeldi yani bejim geçti umarım seninde geçer ben bile hiç dokunamiyordum şimdi çok şükür iyi yani bunları.yasaman normal :)) 
0 oy
(98 puan)
Benim 6haftalik normalde adet olacağım zaman da şişer ve agrirdi şuan da aynı şekilde çok ağrıyor ve şişmiş durumdalar zamanla geçer diye düşünüyorum 

İlgili bir soru bulunamadı

652,114 soru

3,431,626 cevap

4,264,412 yorum

184,308 üye

...