0 oy
561 göst.
Doğum kategorisinde (426 puan)
Kızlar göğüs pompası illa olsunmu çantamda yani gerek varmi ilk gebeligim annemden veya yakınlarımdan hiç böyle bisey görmedim daha önce illa olsun diyen olmadı,  lazim olduğunda gidip alsak olmazmı Manuel olanların fiyati bile yükselmiş siz ne tavsiye veriyorsunuz ? 
Gebelik haftası 35+3

11 Cevap

0 oy
(2,459 puan)
Valla canım ben suan için alamayacağım çok fazla masraf çıkıyor gerekli olursa gidip almayı düşünüyorum 
(426 puan)
Aynen bende öyle düşündüm çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,330 puan)
Kişiden kişiye değişir ..ben hiç almadım gerek görmedim ama inanılmaz lazım oldu belki yanımda hasta ne çantamda olsaydı sütüm çok daha erken gelirdi ve bebeğime mama vermezdim..o an hastanede aklıma gelmedi 3 gün hastanedeki pompa da bir işe yaramadı..heleki manuel de hiç süt gelmedi..acıdan çocuğu emziremedim göğüs ucumda asagidaydi  çünkü pozisyon konusunda kimse yardımcı olmadı eve çıkınca ters şekilde emzirmeye başladım yastıkla ..ikinci gebelikde yanımda bulundurulan kesin 
(426 puan)
Anladim cok teşekkürler
0 oy
(452 puan)
İlla illa olacak birşey değil bence 3. Doğumum hiç gerek duymadim
(426 puan)
Teşekkürler canim
0 oy
(1,039 puan)
Valla dogum yaptim gogsum mastit oldu diye aldim ama sayili kullandim ama gerekliliginden kullanmadim valla 

Elle sagimi ogrendim hem canim acimiyo hemde sut guzel bosaluyo  

Gerekli oldugunda ayni gun aldirirsin kuzum bosuna simdiden alip kenarda durmasinin anlami yok bence
(426 puan)
Bende instagramdan bi ebe takip ediyorum ordan el ile yukardan assa masaj yoluyla gösteriyor onu denemek istiyorum aslında gerek olursa alırım artık teşekkürler canim :)
0 oy
(234 puan)
çok lazım olursa hastanelerin yakınlarında illa eczane oluyo oradan gidip alınır .. ben şahsen öyle yapılır diye almadım hiç .. doktorumda gerek yok dedi ..
(426 puan)
Aynen doğru teşekkürler canim
0 oy
(1,184 puan)
Ben de çok düşündüm bu konuyu ve doğumdan sonra gerek olursa almaya karar verdim. Ya alır da hiç kullanmazsam o zaman gereksiz masraf olur ve zaten bebeğin bir sürü masrafı var boşa para vermiş olmak istemiyorum.
(426 puan)
Evet hersey çok pahalı olmus gerçekten  boşuna almiyim bende , teşekkür ederim:)
0 oy
(2,333 puan)
Bence öyle yap canım boşuna şimdiden para verme özelde yapacaksan vardır büyük ihtimal hastanede 
(426 puan)
Ozelde yapacağım evet insallah ihtiyacım olmaz bakalım hayırlısı  teşekkürler canim:)
0 oy
(1 puan)
düzenledi
Göğüs pompası ilk aşamada yani doğum için hastanedeyken sütünün daha hızlı gelmesi için önemli bebeğin çenesi çabuk yoruluyor sütün kolay inmiyor geriliyosun işini kolaylaştırmak adına birinden ödünç alabilirsin sonrasında emzirirken ihtiyacın olmuyor ilk  sütlerini de saklayıp bebeğe ilerleyen aşamada bağışıklık sistemini güçlendirmesi içinde kullanabilirsin yada hastanede  çay kaşığıyla içiredebilirsin  biberon kullanma sakın bebeğin şekeri düşmesin diye mama vermek istiyorlar hastanede sonra gerilceğine o uyurken kendi sütünü arttırırsın sağlıkla gelsin
(426 puan)
Cok teşekkür ederimm .
0 oy
(1,379 puan)
Ben muhtemelen göğüs yapımdan dolayı gerekli olacağını düşündüm ama medikal silikon olan tamamen vakumla emiş sağlayan markası mochi veya lansinoh diye değişen pompalardan aldım gördüğüm kadarıyla çok işime yarayacak. Bebeğim göğsümü emebilirse o birini emerken diğerini pompayla sağıp stok yapmayı düşünüyorum fazlası ziyan olmasın mastit olmayayım diye. Fiyatı da çok uygun elektrikli veya manuel olanlara göre. Üstelik elektrikli pompalar gibi acıtacak veya yara yapacak bir ürün değil. Ben demirbaş olarak çantama koydum :)
(426 puan)
Anladim cok teşekkürler:)
0 oy
Eğer sütun gec gelirse artyirak icin önemli bevegin sutu guclu cekemezse sagman gerekecek. Ayrica calisan anneysen her türlü lazim olucak. O yuzden bende cok ise yaramıştı.
(426 puan)
Anladim canim cok teşekkür ederim:)
0 oy
(381 puan)
Canım çok gerekli birşey değil belkide hiç ihtiyacın olmayacak göğüs pompasına ilk önceliğin emzirmek olsun zaten hastanede gerek duyulursa hastane bu konuda yardımcı oluyor yada uzayda yaşamıyoruz eşin gider alır hemen 
(426 puan)
Teşekkürler

İlgili sorular

654,422 soru

3,440,461 cevap

4,274,209 yorum

184,897 üye

...