0 oy
213 göst.
Doğum kategorisinde (37 puan)
Kızlar bursa şehir hastanesinde yakın zamanda doğum yapan varmı? Ben özelden oraya geçtim çok tereddütlüyüm.. Doğum öncesi odada sancı mı çekiyoruz doğuma ebeler mi yoksa doktor mu giriyor? Birde babayı içeri alıyorlar mı? Yakın dönemde yapan veya refakatçi olarak kalan varsa bilgi verebilir mi?
Gebelik haftası 33+5

3 Cevap

0 oy
(259 puan)

Ben 4 gün önce doğum yaptım normal doğum olucaktı doğumhaneye alındım odalar tek kişilik sancını orada cekiyorsun ebeler ilgileniyor benim doktorum nobetciydi o gun ben yaptiririm demisti ama 6 saat suni sancidan sonra bebegin basi donmedigi icin iri bebek oldugu icin sezeryana alındım genel olarak memnun kaldım ebelerin hepsi ilgiliydi doğumundan sonra servise aliyorlar bir üst katta benim orada da odam tek kisilikti ama sezeryan bölümüydü normal doğum bölümünü bilmiyorum. Rabbim hayirlisiyla saglikli sihhatli kucagina almak nasip etsinn sıkıntı stres yapma rahat ol hastaneden yana bişey düsünme memnun kalacaksın insallah unutmazsan banada dua edersin :)

(37 puan)
Ederim tabiki çok teşekkür ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah sana  da tez zamanda şifa versin
Doktorunuz kimdi?
-Reklam-
0 oy
(336 puan)

Ben orada doğum yaptım ama sezeryan canm. Arkadaşımin eltisi orada yaptı normal doğum kanaması gelmiş gitmiş kendi doktoru doğum yaptırmış  öyle dedi ama bilemiyorum tam olarak

0 oy
(259 puan)
Bu arada babayı almıyorlar ziyaret saati 19:00-21:00 saatleri arasında 10 dakika sadece o zaman gorebilir
(37 puan)
Hmm ben oda süsleme istiyordum ama hiç gerek yok o zaman

Doğum için elbise veriliyor mu yoksa biz kendimiz bi tane elbise alalım mı?
(259 puan)
Yok vermiyorlar sen gecelik goturursen iyi olur surekli muayeneye geliyorlar cunku

648,290 soru

3,417,131 cevap

4,247,863 yorum

183,258 üye

...