0 oy
218 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (261 puan)
Kızlar ilk haftalarda doktorun verdigi folik asit mom vital pre 14 ml.arastirdigimda gunluk folik asit ihtiyacı 300 ml. Ben mi yanlış anliyorum acaba diye arada kaldım. Birde kutu icinde kapsülü kırılmış ici bosalmis olanlar var. kullanan ve memnun olan var mi bu markayı. Birde hic gecmeyen sol kasık agrim ve ara ara bel agrim var. Bebekle ilgili bir sorun olabilir mi? 
Gebelik haftası 4

2 Cevap

0 oy
(662 puan)
Vitamin için birşey diyemeyeceğim fakat değiştirmeniz daha iyi sanki. Kasık ve bel ağrısı kanama olmadıktan sonra normal. Bir sorun yok.
-Reklam-
0 oy
Kasık ağrısı bende de vardı geçti kanama olmadıktan sonra doğal. şimdi de belim ağrıyo doktor magnezyum verdi ama almadım ilaç deposuna dönmek istemiyorum. Siz dayanamıyorsanız doktorunuza danışın 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 256 göst.
0 oy
6 cevap 299 göst.
0 oy
1 cevap 135 göst.
26 Haziran 2024 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Habibe Karaca (27 puan) sordu

1,453,049 soru

23,852,932 cevap

319,976 kullanıcı

...