0 oy
292 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (35 puan)
Merhaba arkadaşlar 33 haftaligim doğum sonrası için göğüs ucu kremi gerekli mi veya gerekli ise gümüş kapaktan sonra etkili kaliteli bir krem vs önerebilir misiniz teşekkürler
Gebelik haftası 33

4 Cevap

0 oy
(806 puan)
Yakın arkadaşlarımla hep aynı zamanda hamile kaldık. Onlar benden biraz öndeydi. Şimdi doğurdular bende artık gün sayıyorum ama ben söyledikleri ortak şey mutlaka göğüs ucu kremi al oldu. O kadar kötü durumdaymış ki hepsi bende korktum valla. Aldım daha doğurmadan kullanmaya başladım. Doğurunca da kısmetse devam edicem. Düzenli olarak takibimi yapan Sağlık ocağındaki hemşire de önermişti. 
(35 puan)
Neden doğumdan önce kullandınız ki yara olduktan sonra iyileşsin diye kullanılmıyor mu
(806 puan)
Yok hemşire de arkadaşlarım da doğumdan biraz daha önce kullanmaya başlamak gerekiyor diye belirtmişlerdi. Yara olduktan sonra bi anlamı kalmıyor zaten. Çoktan yara olmuş oluyor acı çekmeye başlamış oluyorsun.
-Reklam-
0 oy
(1,594 puan)
Ayva çekirdeği iyi geliyormuş ben şükür yaşamadım ama kullanan arkadaşlarım vardı
0 oy
(697 puan)
Krem tabii ki gerekli. Lansinoh marka aldim, gogus ucunu temizlemeden emzirebiliyorsunuz. Emzirmeye baslayinca neler olacak bilmiyorum ama daha etkili kremler de var, gogus ucu temizlenerek emzirme saglanan. Gerek olursa onlardan da almayi dusunuyorum.
(35 puan)
Çok teşekkür ederim
0 oy
(577 puan)
Gümüş kapak alamadığım için çok pişmanım. Doğal şeyler kullanırım diye düşündüm, hemen tahin yağı falan sürdüm etkilemesi. Yara oldu. Lansinoh krem aldım obiraz iyi geldi. Ama 10 ml 63 lira. Bu kadar pahalı olduğunu bilseydim gümüş kapak alırdım mutlaka.
(73 puan)
Kullanmaya devam etmez istersen ben daha dün aldım hepsi burada da indirime girmiş 40 ml 75 TL ye aldım
(577 puan)
Biz daha bir haftalık olmadık Cansu21. Acaba ne kadar süre kullanıcam, ona göre alayım bende.
(73 puan)
Biz daha bir haftalık olmadık kısmını anlamdım. Doğum öncesi çatlayan sonrasında kanayanlar oluyormuş benim şimdiye kadar bariz Bi göğsümde çatlama olmadı emzirirken çatladığında kan falan gelirse bebek memeyi reddettiği için aldım bende gelince kullanmaya başlıcam 10 gün kaldı doğumuma sonrasında emzirince çatlar acır ihtimalini düşünüp büyük aldım ben bidaha bidaha almamak için sonrasında ne kadar kullanılır hiç bilmiyorum doğum öncesi kullanmaya başlıyor çoğu hamiş
(577 puan)
Bebişim bir haftalık olmadı yani, emziriyorum şu anda. Cumartesi günü dünyaya geldi. Göğüs yarası ne kadar sürer acaba onu merak ettim.
(73 puan)
Ben daha senin kadar tecrübeli değilim daha doğum yapmadım hiç bilmiyorum sonrasında nasıl oluyor

İlgili sorular

651,078 soru

3,427,494 cevap

4,260,037 yorum

184,020 üye

...