0 oy
200 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde
Sabah temizlik yapınca halıyı kaldırdım. 10+5 haftalık gebeyim. Karın ağrısı ve çok afedersiniz kabızlık varmış gibi ağrıyor. Kanamam falan yok. Düşük mü olacak. Cevap verirseniz sevinirim. Çok üzülüyorum.
Gebelik haftası 10+2

2 Cevap

0 oy
(610 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Hayır hiç korkma, eğer kanaman yoksa hiç dert etme, ben ne temizlik ler yaptım çok şükür hiçbir şey olmadı:) kanaman olursa da ihmal etme 
Valla 3 gündür temizlik yapıyorum. Bende öyle esirgemem kendimi rizki varsa gelir. Tabi ağır kaldırmıyorum da eşim evde degil. Malum virüsten dolayı 10 gün eve gelmiyor. Bende mecbur yapacam temizliği. Sabah yaptim çok kötü oldum. Korktum.  Teşekkür ederim rahatladım yorumunuzdan sonra. :)
(610 puan)
Hamilelikte normal işlerini yapabilirsin doğal bir süreçten geçiyoruz çünkü, ben şuan 38 haftalığım doğum temizliği yapıyorum :))
Aynen bende öyleyim doğuma yakın dip köşe yaparım herşeyimi odami hazırlar öyle giderim. 3. Bebeğim olacak bu biraz sıkıntılı geçiyor ondan oldu galiba
(610 puan)
Oo maşallah benim daha ilk gebeliğim :)
Sizede maşallah Rabbim artmadan vermiş. 2 kızım var bu da sağlıklı sıhhatli hayırlı oğlum olur inşallah.:) çok şükür ağrılarım geçti çok yorulmuşum galiba.
-Reklam-
0 oy
(427 puan)
Korkma ama kendini de bu kadar  yorma kanama olmadığı sürece sıkıntı olmaz ama dikkat et
Teskkur ederim zaten bitti temizlik yapilmasada rahat edemiyorum  :)
(427 puan)
Tabi canım öyle ama ağır ağır dinlenerek yap sonuçta bebiş daha önemli

658,561 soru

3,457,356 cevap

4,295,650 yorum

185,967 üye

...