0 oy
283 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (5 puan)
10 haftalık hamileyim ilk lekelenme ilişki sonrası 6 7. Haftalarda olmuştu sonrasında geçti. Ancak 3 gündür normal adet oluyormuşum gbı kanamam var parça da düşüyor ara ara. doktora gttım bebek de iyi kesede çevresinde kanama yok. Bu durumda olan devam eden ya da geçen arkadaşlar oldu mu? Çünkü kanaması 9 ay devam edeni de duydum. Progestan ve iğne kullanıyorum ama bunların düşüğe hiç bir etkisi olmadığı da söyleniyor. Sadece aynı durumu yaşayan ark.lar varsa görüş almak istiyorum. Malesef doktorlar düşerse zaten düşecektir den öteye gitmiyor.
Gebelik haftası 10

5 Cevap

0 oy
(93 puan)
Canm progestan hapini vajimal yolla al ben o seklde kullandm o daha wtkili rahm agzini kapatiyo dusugu engellyo
(412 puan)
ilk defa kullanicam nasil oluyor fitil seklinde olunca
-Reklam-
0 oy
(408 puan)
Canm bi bilgim yok postun üste çıksın..Ama benim kuzendede kanama oldu sadece ilk 4 ayda oldu onda..Çok şükür doğurduda bişey olmadı..bebekte sapasağlam şimdi..adetin artık kalan kanlarıymış ondan gelen..inşAllah seninde kötü bişeyin olmaz..Sen yinede ağır felan kaldırma çok hareket etme..uzan dinlen..geçer inşAllah..
0 oy
(116 puan)
Benim de 11 haftalıkken ilişki sonrası lekelenme oldu acile gittik bebekte bişey yok dedi ama iğne verdi acildeki ama kendi doktorum normal karşıladı ilişkiden sonra gelen lekelenmeyi bugün olur pembemsi sonra kahverengiye döner ve kesilir dedi ağrı olursa ve devam ederse kanama gel dedi iğneyi vurunmadik çünkü kendi doktorum ilişki sonrası lekelenme yi normal karşıladı 
0 oy
(1,096 puan)
Etkisi olmasa vermezlerdi o ilacı ben ilk hamileligimde amniyosentez yaptırdıktan sonra kullandım o igneyi bu haöileligimdede kese etrafında kanama var onun için kullanıyorum bitmek üzere igne ve hapın etkisi olmayacaksa neden versinler. Zaten düşecekse düşer Allah ne derse o orası ayrı ama tedbir amaçlı önlem amaçlı veriliyor desteklemesi için.. Düşerse düşecektir degil bence öyle olsa insanları hastaneye yatırmazlar böyle düşünmemelisin yada dr un böyle düşünüyorsa bana tuhaf geldi benim dr um her lekelenmede gel diyor özellikle... Allah hayırlısı neyse onu versin gönlünüze göre
0 oy
(83 puan)
Kuzum bende de oldu. Ama biz hic iliski yasamadik hamile kaldigimdan beri. Lekelenmem olunca doktoruma dedim hemen o gun cagirdi beni. Gittim hersey normal ama tedbir amacli 12 haftalik olana kadar kendime progestan ignesi vuruyorum hergun.

İlgili bir soru bulunamadı

668,027 soru

3,497,239 cevap

4,349,911 yorum

188,393 üye

...