0 oy
544 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (112 puan)

Gebeliğim 8+4. 8hafta içinde özel hastanelerde nerdeyse 10 doktora gittim. Yolk kesesi buyuk dediler kürtaj yapayım dediler boş gebelik dediler.En son pazartesi günü gittim 2 farkli doktora kalp atışını felan gördü bugün başka bir doktora gittim bebek yok dedi. 1 düşüğüm  var bu da bu sekilde oldu.  Benim gibi olan var mi acaba?

Hatta Su an da gidip bebeği aldırmak istiyorum yeter artık psikolojim bozuldu.
Gebelik haftası 8+4

8 Cevap

+1 oy
(142 puan)
Sabret canım biraz daha bekle kanaman faln yoksa
-Reklam-
+1 oy
(142 puan)

<3Sabret canım biraz daha bekle kanaman faln yoksa

(112 puan)
Teşekkür ederim inşallah. Bu arada yorumun düşmüş bazen benim yorumlarımda gev düşüyor:)
+1 oy
(142 puan)

<3Sabret canım biraz daha bekle kanaman faln yoksa daha sonra ne gidişata bak

+1 oy
(142 puan)

<3Sabret canım biraz daha bekle kanaman faln yoksa daha sonra ne gidişata bak

+1 oy
(142 puan)
Of ndn yorumum olmuyot
+1 oy
(142 puan)
JqoslkdoejjdkeoemfmrkrkeOf ndn yorumum olmuyot
+1 oy
(52 puan)
Sabret canım ağır bı kanaman olmadıkça sabırla bekle çok var bekleyen bu şekilde sonucu Allah bilir biraz sakin ol inşallah sağlıklı sonuçlanır bekleyişin .
(112 puan)
Inşallah:(
0 oy
(150 puan)
Allahn sana verdigi mucizeye niye kıymak istiyosun ki o kadar bebek sahibi olmak isteyen insanlsr var ilk bebegimi erken dogumda kaybettim sukur gene hamileyim cok riskli rahimim alinabilir onuda goze aldım ona ragmen sukrediyorum genede rabbim verdiyse vardir bildigi sen hemen pskolojim bozuldu diyosun ben 15 hafta boyinca kanamadan hastanelerden cikmadim ne olucagi belli degil suanda bile oyle rabbim senin gibi insanlara islah etsin.
(315 puan)
Cocugu gercekten aldirmak istediginden degil bence psikolojisi olumsuz etkilenmis belli ki hemen on yargili olmayin  bebegin saglikli veya sagliksiz olduguyla alakali net bir sey denmemis o da bu duruma uzulmus besbelli..
(150 puan)
Sebebi her ne olursa olsun sonucta cok buyuk bir riski yok bendeki olasi riskleri soyledim bemim kadar varmi o zaman benimde pskolojim bozuk bende aldirmaliydim boyoe sacmalik olamaz bence on yargi degil o kadar insan var burda ne dertleri var rabbim boylelerine akil versin .
(315 puan)
Her insanin sabir esigi psikolojik durumu farklidir siz guclu bir insan olabilirsiniz bu acidan ama herkes ayni degil bazen dil ne soylerse soylesin kalpten gecen bu degildir sinirle soylenebilir hepimiz insaniz yoksa tabii ki haklisiniz en zor durumda bile boyle kelamlar edilmemeli.
(150 puan)
Aynen oyle orası farklı konu tabi insallah yapmaz oyle bisey ben uzuluyorum boyle gordukçe bi yavrum olsum diye cabaliyorum canimi hice sayiyorum allah isteyen herkese nasip eder insallah
(52 puan)
8 haftada 10 doktor gezmiş ve net birşey diyen doktor yok . Ne kadar acımasız yorum yapmışsınız Allah asıl sizi ıslah eylesin önce bı anlayın okuduğunuzu hemen linç için yorum yapmayın lütfen . Belli ki psikolojikmen yıkık bir kadın var karşımızda hemen neden yargiliyorsunuz anlamış değilim !
(315 puan)
Arkadaslar yorumlarinizi bu kadar sert yapmayin yani burdan goruyorum hemen gerilip birbirinizin kalbini kiriyorsunuz gerek yok bunlara empati yapin kimse kimsenin ne yasadigini bilmiyor .
(150 puan)
Canm bende 10 hafta doktor gezdim ayni sorun bendede oldu cnku bende pskolojik olarak kotuydum ama bu sekilde burda aldirmak istiyorum diye yorum yapmadim dr.bana rahimini alabilirm dedi genede aldirayim diye bisey yazmadim karsimizdaki bi kadin evet ama bi cana kiymak icin post aciyo buraya acmasin o zaman allah seni islah etsin bence ben yorumu gayet saglikli bi sekilde okudum anladim yorumladim
(112 puan)
Ay sen iyi ki varsın senin sayende Rabbim beni ıslah eyledi:)
(112 puan)
Ve senin sayende akıllandım ki ben bir muhendisken boş bir insan değilken sayende daha da akıllandım:)
Bu arada KADININ EN BÜYÜK DÜŞMANI YINE KADINDIR
(150 puan)
Kimsenin kimseue düsman oldugu yok tanımiyorum sizi sonuç itibariyle ben kendi fikrimi soyledim iyi veya kotü gerisi size kalmış sonicta kucuk bi can var ortada kırdiysam genede ozur dilerim dr kontrollenizi ihmal etmeyin allah buyuktur
(112 puan)
Bende size kötü birşey demedim teşekkür ettim bilakis sizin sayenizde ıslah edildim ve daha da akıllandım :) Allah herkese şifalar versin
(150 puan)
Amin inşallah :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 185 göst.
0 oy
4 cevap 186 göst.
0 oy
4 cevap 313 göst.
17 Nisan 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Zeynephalil (1 puan) sordu

650,738 soru

3,426,187 cevap

4,258,585 yorum

183,901 üye

...