0 oy
867 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (10 puan)
5 hafta 3 günlük geleyim 2 damla kan geldi doktoru aradım ilk gebeliklerde olabilir dedi daha önce olan varmi 
Gebelik haftası 3

9 Cevap

0 oy
(407 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Yerleşme ola bilir..fazla yoktursa bi sorun olmaz inşAllah  sen yinede uzan dinlen..
(10 puan)
2 damla kırmızı geldi inşallah yerleşme kanamasıdır
(407 puan)
2 damlayla bişey olmaz bence..Sakin ol ..stres felan yapma..korkulucak bi durm yok..hemen hemen her kadından bazılarında oluyor böyle..Uzan dinlen geçer inşAllah..zaten doktorunda korkucak bişey yok demişş..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
-Reklam-
0 oy
(133 puan)
Yerlesme kanamasi oluyor ilk haftalarda uzanıb dinlenmeye çalış bende dr progesteron vermişdi bu zaman
(10 puan)
Insallah oyledir
0 oy
(356 puan)
Tatlım yerleşme kanamasidir büyük ihtimal yinede nolur nolmaz dr dinle
(10 puan)
İnşallah
0 oy
Kendi doktirun acil gel demediyse yarina randevu al tada acilde devlete git canım. Genelde doktor acil der ama bikemedim.
0 oy
(1,161 puan)
İlk haftalarda kanama yerleşme kanaması olabilir fakat benim doktorum her turlu lekelenme ve kanamada hemen gel.demisti. kanamaya göre de değişir. Kahverengi gibiyse yerleşme kanaması olabilir ama daha açık renkliyse başka şeylerde olabilir. Bence doktorunuza görünün aramayla olmaz.
0 oy
(27 puan)
Bnde gebe olduğumu biliyordum 3 4 damla kan gördüm ertesi gün test yaptım pozitif çıktı yerleşme kanaması olur çok olrsa doktora gitmen gerekir ama ınsaah olmaz da
0 oy
(27 puan)
Bende dün gece iki defa leke leke olarak gördüm bu gün de iki defa leke leke olarak gördüm açık renkte bu iyi mı kötü mü hiç bilmiyorum ama inşallah kötü birşey yok benim ben 39+4günlük hamileyim ağrılarım ve sancılarım yeni yeni geliyor sizden ricam lütfen dua edin bu ilk gebeliğim
0 oy
(377 puan)
Bak korkma korkutmak istemiyorum 2 düşük yapmış insanım  1. Gebelikte 1 damla kan geldi doktora ulaştım olabilir dedi 3 gün sonra gel dedi gittim bebek ölmüş dedi 2. Gebelikte  kahve  rengi  ve kırmızı karışık geldi 1 ay yattim gene  bebeğin kalbi durdu .yani bekleme doktora görün kuzum her  kanama yerleşme kanaması olmuyor kiminde hiç kanama olmuyor kanama varsa ne renk olursa olsun doktora görün. 
0 oy
(18 puan)
Benim 4 gün yerleşme kanamam oldu ama sen istersen git hastaneye için rahatlasın cnm.

652,058 soru

3,431,449 cevap

4,264,230 yorum

184,295 üye

...