0 oy
272 göst.
Doğum kategorisinde (130 puan)

Arkadaşlar, 38+3 haftadayim. Ben üç gündür sürekli uyumak istiyorum. İshal var iki gündür ve sümüksü akıntı da var bu aralar. Ama hiç sancı falan yok. Haftaya çatı muayenesi olacağım. Genelde bu haftalarda insanın uykusu olmaz diye biliyorum ama ben sürekli uyumak istiyorum. Bunlar normal mi sizce? :ermm:

Gebelik haftası 38+3

3 Cevap

0 oy
(804 puan)
Dogum duruma, kisiye gore degisen bir surec tatlim.

Benim 3 dogumumda da inanilmaz enerjim vardi. Bunda henuz 36 haftaligim ama yerlerde surunuyorum...

Bacak aralarimda hic agri bilmedim hamilelikte, simdi bacagimi acamiyorum, kaldiramiyorum, acıyor.

Ishal ve sumuksu akinti dogum belirtileri arasinda olabiliyor. Artik zamanin da gelmis diyebiliriz. 

Uykunu al, sonra yuruyus saatinde de yuruyusunu yap. :)
(130 puan)
Ay Allah iyiliğini versin ya. Kız bende işte yerde Sürünüyorum resmen :):):):) hakikaten hamilelik kişiden kişiye değişen birşey. O kadar değişik şeyler ki anlatamam. :) Mesela hem ishal hem gaz aynı anda yaşıyorum yemin ederim. Bu haftaya kadar mide yanması yaşamadım bu hafta mesela oldu. Bende yatıyorum öğleden sonra çıkıp bir saat yürüyüp geliyorum. Sizin de bacak arası ağrısı çok kötü ya. Rabbim.acil kâmil şifalar versin inşallah. Tek nefeste kurtarsın bebeğimiz ile sağlıklı bir şekilde doğumdan çıkalım inşallah. :)
(804 puan)
Amin insallah :)
-Reklam-
0 oy
(1,522 puan)
Aslında son haftalarda istesemde uyuyamazsin  vücut hem gece emzirmelerine hazırlık amaclı uykuyu tavuk uykusu gibi deler hani o modda ayarlıyor ufacık tikirtiya uyanırsın daha doğum yapmadan  allahın hikmeti doğumdan sonra emzirmelere alışmak için, ama madem uyku bastırıyor uyu gitsin ne güzel ben 34haftalogim gece rahat 4 5 kez uyanıyorum anlık tekrar uyuyorum sonra bi sorun olduğunu sanmam belki iyice ahirlastigin için yorgun dusuyosundur
(130 puan)
Evet ara ara çok çok fazla uyandigim oluyor ama gündüz aynı panda gibiyim oturduğum yerden hop yan yatıyorum resmen. :):):) Mesela gece dört ten sekize kadar yatamıyorum. Sonra su abooo. :):)
0 oy
(107 puan)
Bende 37 haftaligim cati muayanesi oldum 3 cm imis doktor dogumun baslamassa haftalarca gezebilirsn dedu bide cati muayenesinden sonra bi damla pembe kan gordum simdi ne sanci var ne bisey ha ama ishalim 2 gundur bende
(130 puan)
Bende 38 haftalık ama hiicc sancı vs yok. İşte bende haftaya çatı muayenesi olacak bakalım açılma falan var mı çok merak ediyorum. Bende bol yürüyüş hurma ılık duş yapıyorum bakalım hadi hayırlısı sağlıklı ile. :)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 445 göst.
14 Ağustos 2023 Doğum kategorisinde Minikmelek (57 puan) sordu
0 oy
5 cevap 360 göst.

666,197 soru

3,489,724 cevap

4,339,133 yorum

187,944 üye

...