0 oy
136 göst.
Doğum kategorisinde (21 puan)
Etlik zubeyde hanım hastanesinde sezeryandan sonra direk odaya alıyorlar mi yoğun  bakımda falan bekleme varmi. Tanıdık biri 8 saat yoğun bakımda bekletiyorlar dedi. Kafam karman çorman oldu iyice. 
Gebelik haftası 38

2 Cevap

0 oy
(274 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Canim yogun  bakim bildigin acil servisi  gibi.  Sezeryandan çıkınca zaten 8 saat ayaklarını hissetmiyorsun.8 saat sürekli hemşireler yanına gelip dikiş yerine bakıyor kanamanın kontrol ediyor var mı yok mu diye ? Odalarda o kadar kadinla ilgilemezler. Orada sadece sen olmuyorsun yeni sezaryen olmuş getirip 8saat kontrol edip süresi dolanı odaya alıyorlar.  Gelince giyindiriyorlar sürekli emzirmenin ı in bebeğini veriyorlar. Bebeğin kaka yapıp yapmadığını kontrol ediyorlar.sizin duruşunuzu duzeltiyorlar.  Siz zaten hareketlenmeye başlayınca odaya alıyorlar.  Odalar 5 kişi. Sezeryanda olsan refakatçi almiyorlar. En azından 4.5 yıl once öyle idi.
(21 puan)
Çok teşekkür ederim bilgilendirdigin  için. Bi yakınım çocuğu giydirmedikleri falan söylemişti. Zorlandığı için dikişlerinin açıldığını vs...
Ister istemez korkuyorum bende su an.
Inşallah dediğin gibi ilgilidirler.
(274 puan)
Ben hiç öyle birşey şahit olmadım.  Benimle beraber en az 8 kişi vardı.  Hepsini giyindirdiler bebeklerini giyindirdiler. Kendileri giyindirdikleri 8 saat boyunca ilgilendikleri  refakatçi almiyorlar.  Ama şehir hastanesinde sezeryan doğumda refakatçi alınıyor.  Orada da doğum yapabilirsiniz aklınıza takildiysa. Tabi ben 4.5 yıl önce yaptım şimdi değişti ise bilmiyorum.
(21 puan)
Hastane değiştirmek için artık çok geç malesef . Pazartesi günü doğum var.
(274 puan)
Bir de gerçekten tek olmanız sizin iyiliğinize.  Eki yanımda refakatçi olsa kadar çabuk toparlanamadım. Sezeryani kolay atlatmanin püf noktası bir an one ayaga kalkip dolaşmak. Hemşireler yuruyebilirsiniz dediği an lavaboya git falan çocuğu al emzir.  İnan yanımdakiler sağından soluna dönemiyordu.  Ben hemen yürüdüğüm için biraz açılmıştım. İlk ayağa kalktığın zamanlar dik duranıyoruz ama yürüdükçe açılıyorsun. Gazını çabuk çıkaracak çaylar al yoksa doğru düzgün yeme vermiyorlar gazın çıkana kadar. Benim doğumum cumaya denk geldigibisin 3 gün yatmıştım 4. Gün tek başıma eve bebeğimin ilk banyosunu yaptirdim.  İnan korkulacak birşey yok. Ne kadar çabuk ayaklanır kendi işlerinizi kendiniz yapmaya vcalaisirsaniz o kadar cabuk iyileşirsiniz.
-Reklam-
0 oy
(112 puan)
Yogun bakimi değil de bir yerde bekltyrlr ben çok bklmstm ama şimdi 2. Gebelgm  nasıl olur bilmiyorum çünkü pandeminde dolayı süreç degisti mi en kötü yanıda refakatçi almıyorlr
(21 puan)
Sezeryan da refakatçi olmadan  nasıl olacak ki ?
sonuçta bir yaran var hemen ha deyince kalkamiyorsun  bebek var vs...
(112 puan)
Hiç sorma o zaman o kadar üzülmüştüm halime bebek agliyr bnm agrilrm var her tarfm sis kalkamiyrdm
(21 puan)
Son 6 günüm ve inan psikolojik bitiyorum sanki. Refakatçi sorunu korku endişe herşey birbirine  girdi
(112 puan)
Allah yardımcınız olsun inşallah bu günlerde geçer

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 118 göst.
0 oy
1 cevap 95 göst.
0 oy
3 cevap 533 göst.
0 oy
4 cevap 417 göst.
10 Nisan 2020 Doğum kategorisinde Aşk bahçem (691 puan) sordu

653,078 soru

3,435,596 cevap

4,268,944 yorum

184,575 üye

...