0 oy
349 göst.
Doğum kategorisinde (26 puan)
Merhaba hanimlar. 36 haftama giricem allahin izniyle.ayni haftada olanlar nasilsiniz sancilar basladimi sizin? Bide hurma yemeye baslasammi acaba hangi haftadan itibarrn hurma yenmeye basalanmali bilginiz varmi acaba? Simdiden tesekkurler hepinize :)
Gebelik haftası 36

6 Cevap

0 oy
(93 puan)
Ramazan ayı geldi zaten canım bir tane bile ye doğumu kolaylaştırıyor diye biliyorum benim erken doğum riskim vardı arada sancılarım oluyor 1 cm açılma vardı devamı geldi mi bilmiyorum ama durumumuz şu an böyle cuma zarzor randevu aldım bakalım bizi neler bekliyor hayırlı doğumlar bu arada
(26 puan)
Tesekkurler umarim hersey yolunda gecer rabbim yardimcimix olsun
-Reklam-
0 oy
(79 puan)
36+6 dayim 37 sayiliriz gerci ama agrim cok yok, ara ara adet agrisi gibi agrilarim oluyor geciyor. Sadece cok agirlastim yoruldum hamilelikten bunaldim artik :)
(26 puan)
Ayni durumdayiz zaman gecmiyor bazen :) Yuruyyus yapiyirmusunuz peki dogum kolay olsun diye
(79 puan)
yok, sezeryan olucam ılk dogumum da sezeryandı o yuzden normal dogum ıcın bır hazırlık yapmıyorum. son 14 gun 2 hafta sonra alacak doktor ancak zaman baya gecmıyor yuzduk yuzduk kuyruguna geldık ama kuyruk bıtmıyor :)
0 oy
(610 puan)
38 haftalığım bende, başından beri hurma yiyorum, benim artık 36. Haftadab beri sancılarım başladı doğumu bekliyorum 
(26 puan)
Rabbim bi avazda kurtarsin insallah canim son haftalar daha heyecanli geciyor bebegim gelecegi ic8n cok heyecan yapiyirum sanirim hepimiz oyleyiz :))
(610 puan)
Ben artık gün saymıyorum hayırlısı ile hepsi doğsun :)
0 oy
(804 puan)
Ben digerlerinde her zaman yiyordum hurma canim istedigim kadar, hic erken dogum tehlikem olmamisti. Bunda hic yemedim erken dogum tehlikem oldu. Tehlike gecince yemeye basladim bu hafta. 36+3üm bugün.

Sancılarım var ara ara. Bacaklarım arasına yastık koymadan uyuyabiliyorum.
0 oy
(1 puan)
Merhaba ben bugün 37 oldum ve iki hafta snra doğumum olucak inslh Allah kurtarsın
0 oy
(801 puan)
36 dayim gece ve sabahları ağrı kramp oluyor az da uyku problemi. Cok ayakta kalınca pelvik bölgeye basınç oluyor. Ne zaman gelecek cok merak ediyorum 

İlgili bir soru bulunamadı

651,156 soru

3,427,844 cevap

4,260,434 yorum

184,041 üye

...