0 oy
322 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (300 puan)
kapalı
kızlar ben doğum yapalı 50 gün oldu bebeğim karnımdaykende gece gündür uyku uyumadı habire hareket ederdi kordon dolanması vardı die sürekli bakardım hareketli mi die gece yarısı bile dokunsam başlardı hareket etmeye doğdu ki günde 3 saat uyusa şükür ediyodum gece hemen uyanır uyku nedir bilmez demem o ki karnında neyse doğuncada oymuş onu anladım :((
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevap

0 oy
(291 puan)
Gerçekten mi benim bebeğim de öyle daha doğum yapmadım ne zaman elimi koyarsam başlıyor Hareket etmeye durmak ne bilmiyor elimi koymasam bile hareket li 
(300 puan)
evet gece gündür her an hareket ederdi eşime derdim bu çocuk doğuncada uyku uyumaz die kız bebek inanın uyudu die yatağa yatırıyor kalkıyor daha ben uykusu nedir bilmem.
(291 puan)
Bebeğiniz kız mı
-Reklam-
0 oy
(1,978 puan)
Oncelikle gözünüz aydın sağlıkla büyütün inş.normaldir annesi hayata adapte olmaya çalışıyor.Ilk 3 ay böyle sıkıntılar olabilir ama sonrası uyku düzenini ayarladızmı o sekil gider inş.Hem ayrıca uyanması bence güzel bişey sürekli emzirme şansınız oluyor,daha çabuk toparlar ve yeni doğan sarılığı riskiniz olmamıştır.Yoksa yeni doğan bebeğini emzirmek için uyandırmaya çabalayan ayağını burnunu gıdıklamak zorunda kalan anneler oluyor.
(300 puan)
malesef sarılığımız fazla bile emdiği halde  hala geçmedi şuan 9 a yükseldi uzamış anne sütü sarılığı dedi doktor emzirmek iyi fakat bu hiç uyumuyor kusması ve gazı olduğu içinde doktor 4 saatten erken emzirme ağlıyor emmek için biz direniyor çok zor geçiyor evde başka çocuğum da var ilk çocuğum da hiç böyle sorunlar yoktu hepsi bir olmuyor tabiki ama.
(1,978 puan)
Çok geçmiş olsun...Gaz damlası denediniz mi?
(300 puan)
evet Sam simplexs ve probiyotik kullanıyoruz

İlgili bir soru bulunamadı

650,280 soru

3,424,416 cevap

4,256,591 yorum

183,765 üye

...