0 oy
574 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (608 puan)
İlacım bitmişti bir gün kullanmadım ve çok kötü olurum kesin diye korkarken hiç midem bulanmadi mide bulantım kesilmiş uzun zamandır da doktora gidemiyorum biraz tedirgin oldum bir sorun mu var 11+5 haftalık bulantıların en yoğun olduğu zamanlar değil mi beta hgc ilgili sorun mu var korkuyurm
Gebelik haftası 11+5

5 Cevap

0 oy
Hayir canim tam tersi 12 den sonra zaten gider bulanti bu bir cok gebede boyledir benim cok yoktu bulantim ama 12 de kesildi
(608 puan)
Ama daha 12 olmadım sürekli ilaç kullandığım için ne zaman bitmiş bilemedim yaşadığım şehirde özel yok devlette sıra yok sağlık ocağına gittim beta hgc baksın diye doktor gerek görmedi çok endişeliyim bir aydır gitmiyorum kontrole
Canim 11+5 hatta artik 11+6 sin ne kaldı ki 12 ne onu da geçtim hic bulanti yaşamayan gebeler var. Olabilir cok normal ki gebeliginde problem olsa kan gelir ne bilim regli olursun. Bosuna panik oluyorsun canim. Eskiler 9 ay hastaneye gitmezmis :)) takma bu kadar merak etme canim normal bir durum.
(608 puan)
İnşallah öyledir insan görmedigi şeyi merak ediyor gerçekten :)
Haklisin bir sey diyemem canim bende uzun süre kalınca merak ediyorum ama bulanti kesildi diye telaş etmene gerek yok ;)
-Reklam-
0 oy
(99 puan)
Canım eğer prilam kullanıyorsan içmediğin ilk gün cok etkılemıyo ama ertesi gün mahvedıyor bulantı. 
(488 puan)
Katiliyorum aynen oyle oluyo
(608 puan)
O zaman içeyim bu gece ya
0 oy
(183 puan)
Canım bende 11/5 im ve benimkiler 3 üz . Ilk zamanlar mide bulantılarından halim kalmıyordu yediğim hoc bisey midemde kalmazdı.ama iki gündür çok şükür benimki de geçti. Ve bende tam bir ay oldu kontrole gitmeyeli.doktorumu aradım olması gereken bu zaten dedi. Önceden alıştık çok çok bulanıp kusmalara şimdi olmayınca acaba bisey mi oldu diye büyük bi eksiklik hissediyoruz.bide zaten arada yine olacak bulantıların.eskiyle kıyaslama.  
(134 puan)
Ayy maşallah ♥️
(608 puan)
Maşallah rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin
(134 puan)
Aminn ♥️
0 oy
(134 puan)
Bende 11 haftalık oldum hiç ilaç almadim ara ara oluyo hala bulantim  12 den sonra geçiyor diyolar canım merak etme
(608 puan)
İnşallah canım çok teşekkür ederim
0 oy
(1,978 puan)
14+3 um bende prilam kullaniyordum sabahları aç karna 1 tane bana yeterli geliyordu,en sonunu dün sabah içtim bugün sabahta ilacı aldırmadim bi bakim kendimi iyi hissedersem almayız dedim.Ama gün boyu biraz bulantim oldu sonra arttı derken kendimi tuttum tuttum en sonunda afedersiniz akşam kustum hiç keyfim yok.O nedenle sabahtan alcaz ilacı,demekki ilac iyi geliyormuş.
(608 puan)
Benim bir gün boyunca bulanmadi ama gece yatarken hafif bulandı göze alamadım valla içtim iki tane
(1,978 puan)
Iyi yapmışsınız ben hic iyi hissetmiyorum kendimi :( keşke sabah alsaymışız ilacı.Eşim aliyim dedi bi denicem demiştim,demez olsaydım.
(608 puan)
Bazıları dayanıyor valla bana içme bulansin falan diyorlar ama ben katlanamiyorm sizin gibi :(
(99 puan)
Ben 34 haftalıgım hala prilamı gece yatmadan 2 tane içiyorum bıraktıgım an bulantım oluyor hatta heryerım agrıyo keyfım olmuyor benı mahvedıyor bu ilacı doguma kadar içen varmış doktoruma sordum bıraz bagımlılıkda olabılır dedi.

652,114 soru

3,431,618 cevap

4,264,401 yorum

184,307 üye

...