0 oy
531 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (3 puan)
33+1 covid19 oldum hamileyken korona olan varmı? Çok endiseliyim
Gebelik haftası 33+1

7 Cevap

0 oy
(1,331 puan)
Karantinan 10 gn suruyo cnm doguma kadr iyilesmis oluyosn tabi Insallah
(3 puan)
Hiç Beklemiyordum şok oldum nasıl beslensem bilmiyorum vitamin ilacimda bitti dışarı çıkamıyoruz ilaç alamıyoruz
(1,331 puan)
Tursu suyu iyi gelir dye biliyorm sirke falanda bol bol ic
(3 puan)
Teşekürler
(1,055 puan)
Bir yakınınıza söyleyin alıp bıraksın. Ya da her zaman gittiğiniz eczaneyi arayıp duurmu iletin. İzolasyon sorununda ödemeyi yaparsınız.
-Reklam-
0 oy
(6 puan)
17haftalik gebeyim. Bende corona oldum. İzolasyonum yarin bitiyor. Bool bol c vitamini, kuşburnu, limonlu ihlamur için
(3 puan)
Saolun denicem bunlari
0 oy
(575 puan)
Ben de ayakta atlattim resmen. Kovid oldugumu anlamadim bile. Biraz halsizlestim. Hamiellikten kaynakli sandim. İşe bile gittim. Benden 1 hafta sonra esim pozitif cikti. Uzerinden 15 gun gecti. Bende ekstradan hic bir sey olmadi. Cok sukur. Belli ki ben anlamadim ama ayakta gecirdim
0 oy
(970 puan)
Canım korkma hamilelikte hafif atlatılıyor. Bol bol c vitamini, yoğurt ve meyve. İlacı bunlar. Ben de öyle atlattım üstelik 7 haftalıktım daha çok yeniydi ama çok şükür soğuk algınlığı gibi geçti. Ateşini sık sık ölç bebek için tehlikeli olan kısmı o. Ateşin yükselmedikçe panik yapmana gerek yok.
0 oy
(232 puan)
Bol bol meyve ve su için. Su gerçekten çok önemli zaten ilaç kullanamıyoruz ben o şekilde atlatmıştım. Öksürüğünüz çok olursa ballı ılık süt, ıhlamur, terayağlı keçiboynuzu pekmezi içmenizi tavsiye ederim. Ağrı-ateşi biliyorsunuz zaten parol ve ılık duş. Panik yapmayın. Mümkün oldukça dinlenin. İhtiyaçlar için komşunuzdan veya bi yakınızdan rica edebilirsiniz veya birçok marketin online uygulaması var. Onun dışında başka sormak istediğiniz bişey varsa cevaplayabilirim
0 oy
(193 puan)
Geçmiş olsun benim de eşim pozitif cıktı bugün benimde pozitif çıkabilir. Sarımsaklı ev yoğurdu zerdecall süt limon sirke kemik suyu veya kemikli et kaynatıp içine sarımsak rendeleyip limon karabiber koyup için zaten ilikli kemik suyu çok faydalı kolojen bal zencefil bunları tüketim Allahın izniyle ayakta geçirirsiniz insallah .Allah şifa versin hepimize insallah Allaha emanet olun.
0 oy
(176 puan)
Rahiki mahtum diye birr site var. Oradan udi hindi tozu söyleyin, balla macun yapıp sabah akşam birer kaşık yiyin. Udi hindi peygamberimiz as. Önerdiği bir ağaç kabuğudur ve Şifası çoktur. Önceden vereem akciğer hastalıkları bununla tedavi ediliyordu.

Ben hasta olan yakınlarıma hep udi hindi önerdim şükür ki ilaçsız ayakta atlattılar 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 285 göst.
0 oy
2 cevap 129 göst.
0 oy
2 cevap 286 göst.
0 oy
3 cevap 123 göst.
17 Ağustos 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sezcan (2 puan) sordu

651,745 soru

3,430,146 cevap

4,262,791 yorum

184,209 üye

...