0 oy
364 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (40 puan)
Gebelik takibime başakşehir çam ve sakura hastanesinde devam edeceğim ama hangi doktoru seçsem bilemedim . Oraya gidipte doktorundan memnun kalanlar bilgilendirebilirmi beni.
Gebelik haftası 20+3

7 Cevap

0 oy
(789 puan)
Dilara telden kırgız, hem bilgili hem ilgili. Kesinlikle favorim
(40 puan)
Teşekkür ederim.
-Reklam-
0 oy
(6,107 puan)
Bende Eralp bulutlar a gittim ilgili bir doktordu
0 oy
(288 puan)
Alime dilayda uzun.     Gizem Berfin uluutku tavsiye ederim
0 oy
(308 puan)
Diğer doktorları bilemem ama bende Adnan şar a gidiyorum gayet memnunum
0 oy
(216 puan)
Karolin hoca var oda çok güzel ilgileniyor
0 oy
(3,487 puan)
Bütün doktorlar iyiydi başından beri gidiyorum. Sadece ultrasonu kısacık tutan tek doktor Adnan şar dı ama kendisi Adnan beymi onu da bilmiyorum. Çünkü randevuyu doktor adına alıyorsunuz sonra doktorun işi olduğu için asistan kalabiliyor odada ama asistanlar da gayet iyiler. Ben 2 hafta önce gittim Eralp Bulutlar a. Öyle iyiydi ki doktor m bende Eralp bey falan diye konuşuyorum. O sıra içeri bir doktor girdi yine Eralp bey diyince iki doktor baktı bana. Sonra diğer doktor gitti ve biri kapıyı açıp Eralp hoca yok mu dedi. Ay dedim siz Eralp bey degilmiydiniz. Gülmüştük meğer az önce odaya gelenmiş. Neyse asistan ama ne kadar gerekli şey varsa hepsini yaptırdı. Tam idrar kan ve kan uyuşmazlığı. Eski testler. İğnenin yapılması için sonraki doktora notlar.. Ultrason yaptı gayet inceleyerek. 

Sadece adanan beyde yaşadım dediğim gibi bir kere ama o da hiç bakmadı diyemem. Sadece aceleci davrandı. Bende anlayışlı oldum yoğun olabilir diyerek. İlk defa ultrason kağıdı almadan çıktım o gün. 
(510 puan)
Adnan Şar iyi bir doktor ama sürekli asistanları değişiyor muayeneleri asistanlar yapıyor iki seferdir ölçümler yanlış adet tarihini de yanlış girmişler bebeğime iki hafta geri dediler kilosunu 3100 du 2585 oldu bir haftada bir de cokkkk geç alıyor randevuya saatini bir saat geçiriyor nerdeyse.
(3,487 puan)
Tahmin ettiğim gibi demek ki. Kötü değildi ama aceleci bir doktordu. Ne ara ultrasona oturup ne ara kalktım anlamadım. Kilosu boyu dedim herşey normal dedi. Bende bu sefer de böyle olsun dedim başka testler vardı onları yaptırdım. Hatta yine randevu aldım o yüzden Adnan beyi seçmedim ne olur ne olmaz diyerek
(40 puan)
Ben sadece adnan beye göründüm dediğiniz gibiydi çok aceleci oldu bittiye getiriyor diğer doktorları bilmiyorum. Eralp beye bi görüneyim tavsiye için teşekkür ederim.
(3,487 puan)
Ben Eralp beyin odasında mesela dedim ki benim ilk haftalar idrar yolu enfeksiyonum vardı ne durumda bilmiyorum. Kramplarım var çok. VS vs asistanmis konuştuğum o sırada Eralp bey miş yanındaki hemen dedi tam idrar kan kültür iste. Birde kan uyuşmazlığı testi. Asistan da çok şeker biriydi gerçi Adnan beydeki asistan da iyiydi ama hiç öyle hızlandırilmis muayene olmadım. Gerçi şeker yükleme testi için bana uzun uzun bilgi verdi sağolsun. Vallahi kızamıyorum ben doktorlara çok üzülüyorum çünkü. Hele genç doktor görünce çok gurur duyuyorum ah diyorum senin annen nasıl gurur duyuyordur içimden. İçimdeki sesi bir bilseler onlara bakarken.
(510 puan)
Adnan Bey'in asistanları sürekli değişiyor ilk iki asistan iyiydi de son gittiğim asistan bana kalkarken yardımcı dahi olmadi peçete istedim vermedi :) karnimdaki jel komple kiyefetime bulaştı onun yüzünden eve gidene kadar göbeğim buz gibi olmuştu
0 oy
(4 puan)
Bende daha yeni bugün gidicm inşallah bir sıkıntı olmazsa

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 346 göst.
0 oy
3 cevap 178 göst.
0 oy
5 cevap 521 göst.

651,117 soru

3,427,688 cevap

4,260,237 yorum

184,032 üye

...