0 oy
276 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (30 puan)
Kizlar disim curumus kanal tedavi olmasi gerekiyordu gidemedim sonra hamile oldugumu ogrendim parol ve gargara verdi doktorum ama gecmiyor su icemiyorum ne yapmaliyim bogazima kulagima vuruyor kulagkm agriyor

6 Cevap

0 oy
(41 puan)
Allah yardimcin olsun bende ayni dertteyim. 22 haftalik hamileyim doktorum bu haftalarda hic bi sorun olmadığını söyledi. 8. Aydan sonra hic bi sekilde mudahale edilmiyo hatta enfeksiyon olursa erken dogumu tetikler dedi. Rapor yazdi dis hekimi suan kanal tedavisi yapiyo. Erkenmi senin gebeligin ondan bisey dememistir doktor belki. 
(30 puan)
Saglikbocagina gittim dun randvu bulmak cok zor Daha yeni gebelik bi de aAllah razi olsun
-Reklam-
0 oy
(27 puan)
Karanfil yağı iyi gelir. Bende çok çektim sürekli ağzımda karanfille gezdim.
0 oy
(804 puan)
Ertelenemeyen diş sorunlari tedavi edilebiliyormus her donem. Disteki sorun buyumeden, iyi bir dişçı bulup gitmelisin. Kacinci haftadasin bilmiyorum ama mutlaka doktora git.

Diş tüm vucudu etkileyen bir organ. 
0 oy
(37 puan)
Bi kabin icine sicak su bi kac damla limon suyun buharina durulursa basina bisi ortulup cok iyi geliyo disteki intihabi akitiyo rahatliyorsun agri hafifliyo ben oyle geciriyordum bide disinin dibine sarimsak veya karanfil 
0 oy
(208 puan)
Kadın dogumdan rapor aldım gecen hafta p.tesı .Sınırlerı aldılar salı gunu yarında kanal tedavısını yapacaklar dayanılcak gıbı bırsey degıl.Bence dıscıye gıdın bıran once 25+1 haftam.
0 oy
(676 puan)

image

bu çok iyi bir yöntem zararı yok dene cnm rahatlarsın :))

İlgili sorular

648,234 soru

3,416,916 cevap

4,247,581 yorum

183,238 üye

...