0 oy
688 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (48 puan)
Sol tarafta uyumak iyiymis diyolar  ama hep sol olmuyor sag tarafta  uyusam bi sıkıntı  olmaz inşallah yaaa .
Gebelik haftası 9

6 Cevap

0 oy
(152 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Ben elimden geldiğince sol tarafa yatıp uyuyorum. Eğer kemiklerim ağrır uyuşursa sağa yatıyorum. Sonra geri sola yatıyorum yani kontrol altında yapıyorum bunu. Tabii ki hamilelikte risk durumu yoksa sağa kısa süreki yatmak sıkıntı yaratmaz. :) 
-Reklam-
0 oy
(334 puan)

Zaten gebelik haftan çok erkenmiş şimdilik nasıl yatmak istersen öyle yat :))

İleriki haftalarda yani yaklaşık 25. Haftadan itibaren sol tarafa yatmak daha iyi ama sağa tarafa yatmak tamamen zararlı diye bir şey yok. Sol tarafa yatınca bebeğe giden kan akımı artıyormuş.

0 oy
(130 puan)
Valla ben hep sağ tarafa yatıyorum. Sol daha iyi ama sol tarafa yatınca nedense nefes alıp vermekte zorlanıyorum. Sol tarafa yatmak daha iyi çünkü sağ tarafta bir damar var kan dolaşımını yavaslatiyormus. Geçen hafta sağ tarafım baya şişmişti sol tarafa yattım Zoraki şimdi iyi. Sağ da yat ama sol tarafa daha çok yatmaya çalış. :)
0 oy
(433 puan)
Ben ne sağa ne sola yatabiliyorum her iki taraftan da sürekli tekme yumruk yiyorum ☺️☺️ bana doktor sağa ve sola yatabilirsin yüzüstü yatma dedi gebelik haftan çok erken olduğu için sen rahat yatabilirsin 
0 oy
(1,055 puan)
Olmaz, zaten mümkün değil insanın hep bı tarafa yatıyor olması. Ayrıca sizin haftaniz daha çok küçük önemi yok nasıl yaptığınızin. 20-25den sonra sola yatmaya özen gösterin sadece.
0 oy
(64 puan)
6. ayin sonuna kadar istedigim gibi uyudum son 3 aydir sol taraf agirlikli ama yine sagda da uyuyorum bi zararini gormedim ama sol tarafi oneriyor daha cok doktorlar son aylarda sabit kalinca kalcada baski ve agirlik hissediyosun o yuzden mecburen yon degistiriyosun 

654,984 soru

3,442,690 cevap

4,276,850 yorum

185,060 üye

...