0 oy
529 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (316 puan)
düzenledi
3 lü tarama testi yaptim 1/558 çikti dokktor riskli dedi devlet hastanesi ozel hastaneye gidip ayrintili utrasunda her hangi bir sıkintı cikmadi baska testler yapmadik ama cok endise ediyorum yaşim 24 ne olur bilgi verin anneler..
Gebelik haftası 20+6

5 Cevap

0 oy
(1,816 puan)
Üzülme canım inşallah bişey olmaz sağlıkla kucağına alırsın
-Reklam-
0 oy
(143 puan)
Hesap makinesinde 1'i 558'e bölün çıkan sonuç bebeğinizin üçlü tarama risk yüzdesi. Bu değeri 1'den çıkarın bebeğinizin sağlam doğma ihtimali yüzdesini bulursunuz. Hesaplamayı yaparsanız eğer bebeğinizin sakat olmasının çok çok düşük bir ihtimal sağlam olması ihtimalinin çok çok fazla olduğunu görürsünüz. Bunlar sadece olasılık. Bu sayılara çok fazla takılmamak lazım. Bebeğinizi uzdugunuze değmez.
0 oy
(75 puan)
Tam 5 yıl önce benımde tarama testimde. Aynı oran çıktı 1 ay boyunca ağladım hamileliğimi mahfettim amniyosentez yaptırdım sonuç sağlıklı çıktı ve oğlumu sağ salim sağlıklı bir şekilde kucagına aldım şimdi kızıma hamileyim yine risk çıktı bu sefer hiç kafaya takmıyorum demem o ki hiç üzme kendini gercekten çok düşük bir olasılık 
0 oy
Üzülme o testler sadece ihtimal zaten riskli ee çıkmış sayılmaz. Bu arada 2 li testin nasıl çıkmıştı 
(316 puan)
2 li taramayı yapmadım gec kalmıştım 3 lü yü de nasıl yaptım hala anlamış deyilim 2 cocugum var hiç test falan yapmadim gayette sağliklar keske yapmasaydim ..
Arkadaşıma %80 down sendromlu demislerdi bebek doğdu sapasağlam içini ferah tut riskli sayılmaz seninki
0 oy
(401 puan)

cnm uzulme ne gelirse allahtan geli:)r oncelikle sana bunu soylemek istiyorum sanki testin sonucu riskli bile ciksa cocugunu aldiracanmi yok aldirmayacan dikkat et kendine bol bol meyve ye allaha dua et hic bisey olmayacak bundan emin ol doktorlar abartiyorlar en ufak bi hatada hemen riskli diyorlar ben kizimda hamileyken bana dediki bu cocugun bi pacagi uzun bi bacagi kisa aldirman gerekiyor dediler ben ne gelirse allahtan dedim tabiki hamililigim boyunca cok stres yaptim ama umudimi hic kesmedim dogum yaptim kizimin hicbir yerin de sorun yok cok sukur oyle akkili ki anlatamam valla dilerim rabbimden senin de oyle olur iyi bak kendine 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 297 göst.
0 oy
5 cevap 259 göst.
0 oy
1 cevap 158 göst.

651,489 soru

3,429,254 cevap

4,261,778 yorum

184,134 üye

...