0 oy
864 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (98 puan)

Hanımlar bu kadar ilaç içmek normal mi sizce bugün doktora gittim idrar enfeksiyonum çıktı ve kan değerlerime göre bu ilaçları verdiler decaviti zaten kullanıyordum bunlarin hepsini nasıl kullanıcam bebeğe zararlı olmaz mı çok ilaç?

image


Gebelik haftası 19+4

7 Cevap

+1 oy
(426 puan)
Canim hepsi enfeksiyon için degilki bunların enfeksiyonu olmasada magnezyum kullanıyorsun krampların olmasin diye özellikle birde bebek senin vitaminlerini çekmesin diye diğerleri zaten demir ilacı d vitamini normaldede olmasada bunları kullandiriyorlar zaten uromisin sadece enfeksiyon için oda 1 tane gece yatmadan suya katılıp içiliyor dahasida yok ama bol su iç eger enfeksiyonun varsa tek cagresi diyebilirim bide idrar sonrası temizligin iyi olmalı ic çamaşırı ni surekli değiştir akıntı varsa kuru tut ben o sekilde yaptim üstüne fitil kullandım bide gecti şükür. 
(98 puan)
Teşekkür ederim canım.
-Reklam-
0 oy
(233 puan)
İdrar yolu enfeksiyonundan bıktım valla bende sürekli oluyor gebelikde şuan da da var kaşıntı hat safada özellikle gece yatarken oluyor deli ediyor sizde çok kaşınıyor musunuz yani vajinal bölgenizde kaşıntı oluyor mu
(98 puan)
Ayy canım bende kaşıntı yok ama yanma oluyor sarı akıntım oluyor
0 oy
(139 puan)
Yok canım bı sıkıntı olmaz aynılarını bende kullandım suyu çok içmek lazım ama ben çok fazla içemiyorum
(98 puan)
Bende içemiyorum canım ama mecbur zorluyorum kendimi
0 oy
(1,264 puan)
İyi de hepsinin görevi ayrı ve neredeyse hamilelik sonuna kadar kullanılıyor. Gyno demir ilacı, decavit multivitamin, devit D vitamini, sadece üromisin enfeksiyon için bir kaç kez kullanılıp bitecek bir ilaç. Sefklav da sanırım enfeksiyon için kısa süreli verildi. Niye bebeğinize zarar vereceğini düşünüyorsunuz?
(98 puan)
Hepsini bir arada kullanmak zarar vermez mi?
0 oy
(396 puan)
İlaçları bilmem ama enfeksiyonu Allah bildiği gibi yapsın valla beni öldürdü ilk 5 ay sonrasında gün içinde 3 litre su muhakkak içmeye zorluyorum kendimi taharetlenirken ılık sirkeli su kullanıyorum başka türlü önüne gecemedim o zıkkım enfeksiyonun. İnşallah en kısa zamanda iyilesirsiniz. İhmal etmeyin ben zarar verir diye içmedim afedersiniz idrarimda kan oluştu ve küçük küçük kan parçacıkları geldi idrar kanalimdan düşük yapıyorum sandım aklımı oynatiyordum. Doktorunuz yazdıysa muhakkak kullanın Sağlıklı günler dilerim :))
(98 puan)
Ayyy canim benim çok teşekkür ederim sizede çok ama çok geçmiş olsun..:))
0 oy
(160 puan)
Kizlar enfeksiyonun ilaç kullanmadan bitiş yolu nasıl su alttaki turuncu iki kutu yu kullandım kan ilacı zaten onlar devit 3 vitamin oburlerini bilmiyorum ama ben kan ilacını kullanıyorum daha önceden de sadece genital bölgeyi kuru tutmak lazım günlük pet kullanıyorsan sık sık arayla değiştirmelisiniz ve iç çamaşırı bizi temiz kullanmalısınız genital bölgenin kuru olması gerekli temiz olmaliki enfeksiyon yaratacak bakterilerde olmaMali güzel bir şekilde temizlenmeli her lafobodan çıkarken üstten altta doğru temizlenmeli temizlik yapılırken 
(98 puan)
Canim hep kuru tutarım zaten günlük hiç kullanmam mutlaka iç çamaşırımı değiştiririm.
0 oy
(1,816 puan)
İdrar enfeksiyonu kötü olur yaşadım çünkü sen ilaçlarını düzenli kullan geçecektir
(98 puan)
Tamam canim cok saol

İlgili bir soru bulunamadı

651,237 soru

3,428,213 cevap

4,260,727 yorum

184,071 üye

...