0 oy
717 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (46 puan)
Bem 15 +6 bu haftalarda ne yemem lazim neler bebege kilo aldirir diger gebeligimde kiloyu hep ben almistim bebek almamisti bunda oyle olsun istemiyorum
Gebelik haftası 15+6

4 Cevap

0 oy
(99 puan)
Her sabah mutlaka bir tane haşlanmış yumurta ye, kaşar peyniri tüket , tahin pekmez ama bunu dikkatli tüket şekerli olduğu için çerez olarak kabak çekirdeği de aldırır  :)
(1,033 puan)
Ilk gebeligimde bunlarin hepsini yedim. Cok dikjat ettim bebek.kilo alsin ben almim diye. Ne ben cok aldim ne o. Ben 12 kilo aldim oda 3400 dogdu. Bence saglukli ve dikkatli beslen o ihtiyacini alir.
(99 puan)
Karşıdaki insanın vücut yapısı sizin gibi olmayabilir bize düşen dikkat etmesi gereken şeyleri söylemek bana doktorum bizzat dedi paket gıda kesinlikle yemeyeceksin diye içeriğine bakılırsa zaten sağlıklı olmadığı aşikar kilo aldirsa dahi bu sağlıklı bir kilo olmaz azar azar tüketilebilir dozunda olduğu şartı ile ben kesme taraftarı oldum ama doktorumun da isteği ile.
(46 puan)
Evet cok haklisiniz abur cuburun bebege bir faydasi yok tesekkurler yorumunuz icin
(99 puan)
Rica ederim canım sağlıkla gelsin inşallah tüm bebisler ☺️
(46 puan)
Amin cümlemizin cnm
-Reklam-
0 oy
(1,370 puan)
Balık ,kasar,yogurt,ceviz ,ıspanak ,et ,badem ,yumurta peynır yıyeblrsın cnm 
(46 puan)
Tesekkur ederim
0 oy
(731 puan)
Muz ceviz kasar peyniri bol bol baklagil yesil mercimek . Cok guzel kilo aldiriuor anne almazken cocuk kilo aliyor   ben cok zayifim doktorum bunyeb cok saglam masallah dedi coxugun gelisimi de cok guzelmis . Ghnde bir muz ve biiki bardak sut iciyorum . Ayrica meyve de tuketmelisiniz mevsimine uygun . Agir yemeklerden uzak duruyorum . Fazla yemek anca anne adayins kilo yapiyormus bebege bi faydasi yok 
(46 puan)
Tesekkur ederim
0 oy
(125 puan)
Ben bişey yapmadım haftasıyla uyumlu hamdolsun zayıf ya da kilolu olması önemli değil sağlıklı olsun 3 kilo da olur sıkıntı yapma bence hem doğurmak kolay olur :)
(46 puan)
Canim ben sezetyanliyim birde ilk gebeligimde tam haftasinda oldu ama 2500 du dogduktan sonra cok zorluk cektim ondan canim yorumun için tesekkur ederim:)

İlgili sorular

649,462 soru

3,421,459 cevap

4,253,074 yorum

183,563 üye

...