0 oy
916 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (58 puan)
kapalı
Benim sorularım in arasında "Boşanma " konusu vardi . Ben biliyorum zaten dava açtı boşanacağız diye dilek yazmış avukat gösterim dedi tamam dedik bende burdan göndereceğim benim hakim olan yüzüğü aldığı para isteyeceğim kadın gelmiş dilek yazdim gösteremem iki türlü oynuyor bugun de merak ettim köy demi diye  akrabasi  aradim yokmuş numarasını değiştirmiş neden böyle yapıyor anlamıyorum ben tek elimde 100 tl geldim ailemin yanına ben de suan 0 nakit aramıyor da iyi misin diye hep kına söz de fotoğraflarıma bakar agliyom  ağrıda giriyo snra 
Gebelik haftası 7+5
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

6 Cevap

+1 oy
(120 puan)
tatlim ben pek bisey anlamadım 
(742 puan)
Bende anlamadım biri anlarda yorum yaparsa yaptigi yorumdan anlarım diye bekliyorum
-Reklam-
+1 oy
(166 puan)
İki kez okudum, sanırım canınız sıkılmış ama birşey anlaşılmıyor, ayrıca sohbet konulari gebelk dışı sohbet bölümünden yapılıyor, bu başlık kapatılır.

Allah yardımcınız olsun
(742 puan)
Gebelik dışı sohbet e nereden giriliyor?:)merak ettim
(704 puan)
Ana sayfaya döndüğümüz çubukta yazıyor aşkım :))
(58 puan)
Onu aradim bende o şeyi bulamadım kapanır zaten ‍♀️
+1 oy
(588 puan)
Kendine edersin canım ona hiçbişey olmaz bebeğini düşün kendini düşün seni neylemeyeni sen napcan gebe halinle sana bunu yapıyorsa boşver hiç olmasın rabbime emanet ol bebeğin doğana kadar ailen destek olsun sonra gir bi işe çalış siz size yetersiniz
0 oy
(252 puan)
Bende bişey anlamdim canım 
0 oy
(244 puan)
Sürekli balara suresini dinlemeni tavsiye ederim canım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin 
0 oy
(1,978 puan)
Boşanmak için dilekçe yazdırmış eşi sanirim avukattaymiş,kadın dedigide avukat sanirim dilekçeyi göstermiyormuş.Hakkı olan yüzüğü parasını istiyormuş bu bayanda.Eşi tel numarasını değiştirmiş ve aramıyor sormuyormuş...anladığım bu eğer doğru ise!

7+5 hamilesin galiba size diyeceğim bebeğinizi düşünün kendinize sıkıntı dert yapmayın.Aranızda ne oldu ne bitti kim haklı kim haksız bilemeyiz ama Allahim hakkınızda en hayırlısıni versin.Ne kadarlık evlisiniz?Hem ayrica aile büyükleri ne diyor bu duruma?
(58 puan)
Evet konu o şekilde  neredeyse eşimi  hic görmüyorum gebeyim haberi yok ailem  istemiyor beni ben bebegim le orta kaldim
(1,978 puan)
Aileniz istemiyor mu???Nasıl yaa :(
Hamile olduğunuzu eşiniz bilmiyor...Bence eşinize bir an önce hamile olduğunuzu bildirin ya biriyle haber gönderin yada ulaşmaya çalışın bir şekilde.Mahkemeniz  davanız başlamadan bilgisi olmalı diye düşünüyorum.Allahim yardımcınız olsun inş.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 555 göst.
0 oy
12 cevap 1,299 göst.
0 oy
1 cevap 460 göst.

649,206 soru

3,420,329 cevap

4,251,728 yorum

183,486 üye

...