0 oy
225 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (192 puan)
Merhaba 19+4 haftalık hamileyim 17+3 ten beri hissediyorum bebeğimin hareketlerini, çok düzenli olmasada günde bir defa mutlaka hissettim hep, dün sabahtan beri hissetmiyorum hiçbir şey normal midir? Endişeleniyorum. 
Gebelik haftası 19+4

3 Cevap

0 oy
(183 puan)
Her zaman hissetmezsin dedi benim doktor o yüzden telaşlanma korkma dedi. Çikolata tatlı gibi şeyler ye soluna uzan bebeginin hareket etmesini bekle dedi. Sende bi dene istersen. Yaz geri buraya merak ederim. İnşallah iyidir :)
(192 puan)
Ayy ne güzel siz yolun sonuna gelmişsiniz kavuşmanıza az kalmış, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hem size hem tüm hamilelere inşallah :)
(183 puan)
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım benim. Sende sağlıkla bu zmnlara kadar gelirsin inşallahh sağ sağlim kucağına alırsın allahın izniyle
(192 puan)
2 dk önce hareket etti ve ilk defa dışardan elimle hissettim hattaa inanamıyorum :)
(183 puan)
Çok sewindim tatlım senin we bebeğin adına. Rabbim bi daha o korkuya düşürmesin seni. Sağ sağlim kucağına al insallah
(192 puan)
Ah çok teşekkür ederim desteğiniz için, amin :)
-Reklam-
0 oy
Ben de 21 haftalık gebeyim aynı durum bende de var bazen hic hareket etmiyor gibi geliyor. Iciniz rahat olsun Allahın izniyle iyidir bebeğiniz. Aklınıza kötü bir sey getirmeyin. Sağlık ocağında kalp atışını dinletebilirsiniz duyulur şimdi. 
(192 puan)
Perşembe günü gittim tetenoz aşımı oldum ve kalp atışını da dinlemiştik o gün, dün sabahta hareket etti aslında ama bidaha hissetmedim :(
Diğer arkadaşın dediği gibi yapın cikolata yiyin, sonra da uzanın. Merak etme annesi uyuyordur gün icinde hareket eder:)
(192 puan)
İnşallah, teşekkür ederim cevapladığınız için :)
0 oy
(954 puan)
Bende  21hf ve 2 gndur hsstmyrdum gece sahurdan sonra yatinca tekme attı bata.. kndini yoruyorsan ondan da hrekt etmez azalir
(192 puan)
Evet aslında birkaç gündür çok yoruluyorum, ve aşırı halsizim belki de ondandır :(
(954 puan)
Büyük ihtmal öyle bnde oğlumun peşine  çok kosuyom ev işi fln çok yorlym hrekt etmyo

İlgili bir soru bulunamadı

652,591 soru

3,433,610 cevap

4,266,731 yorum

184,435 üye

...