0 oy
524 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (27 puan)

Ölçüsü 69.4 mm çıktı 13 haftaligim.                            Femur 10.6 mm.    Ense kalingi:2.5 mm

Bu ölçütler nasıl yardımcı olabilirmisiniz?

Doktor normal diye söyledi.ve geçti.

Burnunu sordum.bir ay sonra dedi.

İkili testde yapılmadı.burun kemiğini görebiliyorsunuz?

image







Gebelik haftası 13.0

5 Cevap

0 oy
(1,283 puan)
Doktor normal demiş işte
(27 puan)
Belki farklı bir ulkedeyim.doktorumda çok konuşmadı.burayi gereksiz meşgul etmem.cok iyi ilgilenmediği ve sağlık şartlarının çok iyi bir yer olmadığını bildiğim için buradaki tecrübeli arkadaşlara sormak istedim.
(1,283 puan)
bu kadar yükselmenize gerek yok. Doktor iyi dediyse buradakiler daha mı iyi bilecek mantık olarak
-Reklam-
0 oy
(532 puan)
İkili testi senmi istemedin canim zamani gelmis cunku
(27 puan)
Söyledim ama bir sonraki ay dedi.internetten baktığımda bu haftalarda yapıldığı yazıyor.oyuzden fotoğrafı attım belki tecrübeli bilgili arkadaşlar birşeyler yazarlar diye.
(532 puan)
Nasil bir sonraki ay der ikili test 11_14 arasi yapilir canim ,bir sonraki ay dedigi uclu tarama testidir ama sana ikiliyi sormasi lazim istermisin istemez misin diye kendi kafasina gore karar veremez buna ben senin yerinde olsam doktor degistiririm zaman gecmeden
(27 puan)
Bulunduğum yerde sağlık imkanları yeterli değil.malesef
Asya tarafindayim ve fakir bir ülke.
Sağolun teşekkür ederim cevaplarınız için
(532 puan)
Anladim canimm ozaman yapacak bisey yok Allaha emanet dua edeceksin bir sorun cikmaz insallah icini ferah tut ben turkiyede bi yerdesin sandim ama sende haklisin guzel hamilelikler diliyorum
(27 puan)
Sağolun teşekkür ederim yorumunuz için.
0 oy
Doktor normal dediyse bize söz düşmez canım. Burun kemiği öyle bizim göreceğimiz birşey değil doktor ultrasonla ölçüyor ikili testte.
0 oy
(575 puan)
Zaten bebegin haftasına  uyumlu ölçuleri var. 6 yıl tıp fakültesi, 4 yıl kadın doğum uzmanlıgı ve kim bilir kaç yıllık mesleki bilgisi olan doktor sana normal demiş. Burdan nasıl bir cevap ariyorsun anlayamadım. İçini ferah tut. 
(27 puan)
Öyle bir ortamda değilim.farkli ülkede ve şartların pek iyi olmadığı bir yerdeyim.doktorda fazla birşey söylemedi.sagolun teşekkür ederim.
(575 puan)
Keşke bunu ilk başta belirtsen de biz de neden bize sordugunu anlasak. Yine de bunu turkiyeden bir doktora DM' den göndersen ve durumunu izah etsen sana cevap verir diye dusunuyorum. Cevap vermezlerse bana Dm den yolla ben bir doktora sorar sana cevap yazarim
0 oy
(2,003 puan)
Burun kemiğini nasil görelim dr 1 ay snr demis Allahım yaaa dr na güven Allahım sağlıklı hayırlı evlat versin cümlemize
(27 puan)
Size Allah'ım ya asıl. Boş boşuna sormuyorum.herkesin içinde yaşadığı durum şartlar farklı.tecrubeli arkadaşlar anlayan içimi ferahlatacak arkadaşların cevap vermesi hamileler için daha saglikli olacak
(2,003 puan)
Arkadaşım ne tecrübesi kim ne görür dr ultrasonla göremiyor ki bue evrede kendini avutma icini ferah tut allahin izniyle olmaz birsey..

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 128 göst.
0 oy
2 cevap 249 göst.

654,034 soru

3,439,097 cevap

4,272,632 yorum

184,802 üye

...