0 oy
473 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (29 puan)
kapalı
Merhaba kızlar, 29 haftalık hamileyim ve ilk çocugum, oglusum olucak insallah isim hakkinda fikrinizi almak istiyorum.Esim ailenin tek oğlu babasinin isminide 2.ad olarak koymak istiyor fakat selahattin ismi bana cok uzun geliyor bende esimi kirmak istemiyorum kayınpederim maddi manevi hep arkamizda ondan kafam karıştı bana ilk isim önerilerinizi bekliyorum.Bu arada bebegimize hep dünya ismini vermek istemistik ama sonra nedense vazgeçtim.
Gebelik haftası 29
Kapatılma nedeni: İsim tavsiye soruları sohbet alanında sorulması gerekmektedir. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevap

0 oy
(314 puan)

Bizde Batuhan Demir 

Yada Aras Demir koymak istiyoruz çok kararsızız<3

(29 puan)
Cok güzel hayırlısı ile gelsinler siz en azindan demiri kesinlestirmissiniz
(687 puan)
Biz esimle anne babalarin isimlerini koyma taraftari deqiliz hem koyunca ne oluyor ki.herkesin bi hayali wardr cocugum oldugunda su ismi koycam die hayalimi gerceklestrme taraftariyim icimde kalmamali.esimin hp hayaliydi bi oglum olursa adini DEMir koycm die( tuttugu takimdan dolayi)bana sordu beqendim insallh adi DEMiR olck oglumun
(29 puan)
Hayırlısı olsun saglikla gelsin isminde büyüsün
(314 puan)
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
-Reklam-
0 oy
(1,318 puan)
Ali Asaf ismi çok hoşuma gidiyor benim

Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim :) 
(1,287 puan)
30+4 haftaligim.. tahmini 22 haziran belki beklemez erken gelir bilemeyiz.. doktorum bisey demiyor gelişimi iyi erken doğum riskin yok dedi sadece.. sizin ne zaman ;)
(290 puan)
Hayırlısı olsun inşallah tam vaktinde gelir yavrularımız bnde 25+4 haftalığım ilki sezeryan olucağı için bu da sezeryan mecburi adet tarihime göre 28 temmuz görünüyor ama sezeryan olucağı için 2 hafta önce olur muhtemelen :)
(1,287 puan)
Sizin de yakınmış;) sağlıkla gelsinler inşallah bnm ilk bebeğim bakalım nasıl olcak normal doğmasını istiyorum
(290 puan)
İnşallah canım kendi sancılarınla bir avazda kurtulursun
(1,287 puan)
Amin size de hayırlı doğumlar;)

648,901 soru

3,419,259 cevap

4,250,398 yorum

183,420 üye

...