0 oy
1,057 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (79 puan)
Radyasyon bebeğe zararlı ama telefon sürekli elimde. Hem vicdan azabı çekiyorum hemde sürekli gebelikte alakalı araştırmalar yapıyorum telefondan. Var mı benim gibiler? 

11 Cevap

+1 oy
(571 puan)
Yani buraya kayit oldum olalı daha çok oldu bende normalde bu kadar elime almazdım..videoları falan izleyip bırakırdım ama burası bağımlılık yapıyor canım sıkılmiyo değil yani :)  
(79 puan)
Valla bende buraya kayıt olunca aynı sizin gibi oldum. Telefonu elime alır almaz önce bu uygulamaya giriyorum
(571 puan)
Evet bende maalesef gece gündüz burdayım bazen silmeyi düşünüyorum.baska şeyler yapmamı engelliyor sanki yada kendime engel olucam daha az giricem bakalım daha yararlı şeyler yapmak istiyorum.kitap okumak kuranı kerim okumak namaz kılmak inşallah
(79 puan)
Ne güzel olur. Annenin hamilelikte yaptığı iyi ya da kötü şeyler bebeğe sirayet edermiş. Bol ibadetle geçirmek ne kadar karlı olur. Elhamdülillah namazımı hiç aksatmam ben de. Kuran da okuyorum ama daha çok okumam gerektiğini düşünüyorum. Şu telefona bakacağıma kalkıp bi abdest alıp okusam şimdi hiç fena olmaz :)
(571 puan)
Ne mutlu size namaz kacmadiysa bende kötü hamilelik geçirdim kusma bulantı hasta gibi yattım.bu hafta iyiyim artık namazlarıma başlamayı istiyorum inşallah  elimden geldiğince ibadet etmek istiyorum Allah nasip eder inşallah
-Reklam-
0 oy
(804 puan)
Buradakilerin hepsi bencee ayy napalim amaa :(( zaten hep evdeyizz baska yapacak ne varr ki 
(79 puan)
Değil mi ya
(804 puan)
Canım sağlıklı beslenelim sigara icmeyelim dikkat edelim saglikla gelsin bebeklerimiz inşallah cümlemizin
(79 puan)
Amin inşallah
0 oy
(323 puan)
Çok sancım var gün boyu yatakttayim başka yapacak birşey yok
0 oy
(132 puan)
Ben uçuş modunda kullanıyorum telefonu. Size de tavsiye ederim :)
(132 puan)
Wi-fi zararlı olduğunu ilk defa duydum. O zaman hiç internet kullanmamamiz lazım. Telefon sinyal radyasyonu daha zararlı diye biliyorum
(79 puan)
Araştırın bi. Çok zararlıymış bu WiFi
(3,487 puan)
WiFi ile telefon Yada bilgisayar arasındaki o hat arasında kalmak tehlikeli. Ona göre yerinizi belirle yin
(132 puan)
Şimdi baktım ben de modem ana router olduğu için modemin bulunduğu odada bulunmak çok daha zararliymis. Tabi telefonlardaki de zararlıdır. Modeme ne kadar uzaksak o kadar iyi bence. Bir de teli elime almadan kullanmaya çalışıyorum. Allah bebeklerimizi korusun..
(79 puan)
Amin amin
0 oy
(1,978 puan)
Telin elimizde değil bulunduğumuz oda da olması bile yeterli radyasyon için :) ama uyurken yanınızda bulundurmayın en azından.
(79 puan)
Uyurken başka odaya bırakıyorum genellikle. WiFi yi kapatıyorum. Uçak moduna alıyorum. Ne fayda gözümü açınca telefona koşuyorum :)
(1,978 puan)
Şu zamanda emin olun insanların geneli böyle...evde can sıkıntısından yapcak birşey yok ki :) ya telde oyunda ya muhabbette ya nette gezintide.
0 oy
(556 puan)
Baska bisey yok yapacak napalim allaha emanetler
0 oy
(438 puan)
Malesef herkez ayni durumda ama radyasyon televizyon, wifi, bilgisayar tablet gibi şeylerdede var malesef.. 
(79 puan)
Maalesef
0 oy
(1,741 puan)
Telefondan daha tehlikeli birsey var canm. Hamilelerin, ben hamileyim deyip sinir küpü olarak etrafta gezmeleri. Stres topu oluyorlar bazıları ve bu bebeğe telefondan çok fazla zarar veriyor. 
0 oy
(300 puan)
Ohooo okadar detaya girersek. Armudun sapı üzümün çöpü diye. Çokta irdelememek lazım. 
0 oy
(970 puan)
Haklısın canım radyasyon bebeğe zararlı ama sadece telefon değil aynı zamanda televizyon bilgisayar da öyle. Birinden kaçsan birine yakalanıyorsun. Biz ne kadar korursak koruyalım bebeklerimiz bir şeylerden hep zarar görecek, pamuklara saramayız onları. Telefonla televizyonla uğraşmayayım desen canın sıkılacak bu sefer sıkıntılı ruh hali bebeğe zarar verecek. Ne yaparsak yapalım sonuç değişmiyor :))
0 oy
(1,612 puan)
karnımdan uzak tutmaya çalışıyorum canım göğüs hizamda oluyor 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 407 göst.
0 oy
15 cevap 937 göst.
1 Mayıs 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gna21 (285 puan) sordu

648,814 soru

3,418,980 cevap

4,249,930 yorum

183,389 üye

...