0 oy
433 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (638 puan)
kapalı
Arkadaşlar biraz garip gelecek ama, 24 haftalık hamileyim. Karnım baya büyüdü.Top gibi duruyor Bakıldığında. Ve ben her dışarıya çıktığımda insanlar karnıma tuaf tuaf bakıyor. Yani bende hamile insan gördüm, onların yanında tuaf durmuyorum. Normal hamile insanlar gibiyim dışarıdan bakılınca. Ama insanların bana neden öyle baktığına hala bir anlam veremedim. Sizde bu durumu yaşıyormusunuz? 
Gebelik haftası 24+4
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

0 oy
(780 puan)
Sahne ışığı etkisi yavrum :)
(638 puan)
Olabilir :) Ama rahatsız olmuyor değilim bu durumdan :)
(780 puan)
Boşver ben de bakıyorum hamile bayanlarin göbeğine hoşuma gittiğinden
(638 puan)
Hepsi değil en azından bir kaçının öyle bir bakışları var ki sanki yiyecekmiş gibi insan ister istemez rahatsızlık duyuyor. Bende baktım zamanında ama bunların bana baktığı şekilde değil :) rahatsız edici değildi :)
-Reklam-
0 oy
(503 puan)

image

Canım benim arkadaşım ile aramda 3 hafta var o ilk 4 ayda 8 ay gibiydi bende hiç bir belirti yoktu iç karnın geniş ise küçük iç karnın dar ise göbek çok çıkıyor ben 27+4 resim atıyorum umarım gelir bak canım 

(503 puan)
Bakarlar canım kimisi sevdiğinden kimisi ay yazık zorlanıyor mudur taşımakta diye kimisi de ay kaç aylık acaba merakından :)))
(638 puan)
Ben hayırlısı ile bir doğum yapayım, birdaha hiç bir hamile ye bakmayacağım :) psikolojik baskı çok farklı bisey gerçekten :)
(503 puan)
:))) ya evet o psikolojik baskı malesef tadını çıkar canım boşver gerile gerile gez :)))
(638 puan)
Evet öyle yapacağım canım :) teşekkür ederim desteğin için :)
(503 puan)
Rica ederim ne demek :)
0 oy
(282 puan)
Acaba dar kiyafetmi giyiyorsun karnin belli oluyor ise ondan bakiyorlardir yani imrenen cocgu olmayan cogu inswn bakiyor yada gercektrn cok yakistgi icin :)  yinede hep duani et birinin nazari falan değmesin 
(638 puan)
Henüz hamile kıyafeti almadım. Eşimin kazaklarını giyiyorum o şekilde yine de belli oluyor, karnımı saklayamıyorum Bi türlü :) hamilelikler de çok büyük geliyor. Ne yapacağım bilemedim :)

İlgili bir soru bulunamadı

656,085 soru

3,446,868 cevap

4,282,001 yorum

185,345 üye

...