0 oy
351 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (7 puan)
kapalı
13 haftalık gebeyim mide bulantım ve baş ağrısı gecmiyor bide sürekli limon yemek istiyorum aynı durumda olan anneler dönüş yapabilir misiniz lütfen 
Gebelik haftası 13
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevap

0 oy
(1,234 puan)
Fazla limon onerilmiyor diye biliyorum 

Mide bulantisi icin de prillam ilac kullandim bende ise yaradi
Doktora sormadan icmesin
(1,234 puan)
Saglik ocagindaki doktora da sorabilir :)
-Reklam-
0 oy
(2,459 puan)
Limonu fazla tüketmeyin tansiyon düşüklüğü yapar. Tansiyon düşüklüğü de bas ağrısı yapabilir. Ama gebeliğin ilk 3 ay ya da 4 ayı mide bulantısı baş ağrısı hormonlardan dolayı normal bazılarının mide bulantısı 9 ay da sürebiliyor. 
0 oy
(676 puan)
Mide bulantısı için limonu sık içine bir kaşık şeker koy iç geçiyor cnm. Limon c vitamini yiyebilirsin bir zararı yok tabi abartisi mideye zarar verebilir.
0 oy
(337 puan)
Canım aynısını bende yaşadım senin haftalarında sık sık başım ağrıyordu,mide bulantısı 4. Aya kadar devam etti ondan sonra kesildi elh. birde senin gibi limon yiyesim geliyordu bende limonu sıkıp suyunu kaynatıp içine tuz ve kimyon atıp içiyordum aslında kimyon düşüğe sebep olabiliyormuş başlarda ama abartmıyordum tabi yemeklerde nasıl kullanıyorsak öyle ,ben o içeceği çok seviyorum kaynatıp kaynatıp içiyordum valla o istekte gitti 4. Aydan sonra ,yaşadığın belirtiler gayet normal yakında geçer inş. :)
0 oy
Ayni ben çok yerdim ama simdi çok degil :) mide bulantim yok diyecek kadar azaldı hafif hafif var 12 haftamdayim
0 oy
(2,284 puan)
Bulantı için kontrole gidince doktoruna söyle ilaç yazar. Limon da fazlası zarar 

İlgili sorular

656,464 soru

3,448,504 cevap

4,284,037 yorum

185,449 üye

...