0 oy
267 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (859 puan)
kapalı
Merhaba iki gün önce kan verdim 68.48 di  bugün iki gün sonrasında yani bugün yine kan verdim 208.9 çıktı doktor 1 hafta sonraya gün verdi sizce neler yapmalıyım bu süreçte hamileliği ilk lekelenme ile anladım toz pembe akıntım oldu bazı kişiler bunun düşük rsiki olanlarda olduğu söyledi sizce neler yapmalıyım bu süreçte 
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevap

0 oy
(2,386 puan)
Leke geldiyse durma canim acile git her lekeye yerlesme denilmesi yanlis olur doktoruna demismiydin lekeyi
(859 puan)
Evet dedim
-Reklam-
0 oy
(48 puan)
1 hafta sonra keseyi görmek için randevu vermiştir doktorunuz, sağlıklı gebelik için ilk işaret kese ikinci işaret kalp atışını duymak olacak. Eğer lekelenmeniz olduysa dikkatli davranın bebeğinizin tutunabilmesi için, bu süreçte tekrar kekelenmeniz olursa doktorunuza mutlaka danışın. Ama ilk zamanlar lekelenme normal kabul ediliyor rengine bağlı olarak. Siz yine de dikkatli özenli davranın. Hayırlı olsun 
(859 puan)
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
(817 puan)
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Öncelikle bol bol dinlen ayakta çok kalma yükseğe uzanma çok eğilip doğrulma ağır kaldırma ağır temizlik falan yapma ağır kokulu deterjanlar kullanma. Günde iki bardak süt iki kase yoğurt bi tane haşlanmış yumurta tüket. Sabahları aç karnına iki tane ceviz ye. Kırmızı et tükrt hafta da iki defa balık ye ama ton balığı asla tüketme. Paketli gıdalardan sucuk salam sosis pastırma gibi işlenmiş gıdalardan uzak durmaya çalış asitli içecekler tüketme. 
(859 puan)
Amin teşekkür ederim ❤️
0 oy
(1,978 puan)
Gözünüz aydın hamileymişsiniz demekki geçen gün paylaşmıştıniz ovulasyon testi yapmıştınız cift çizgiydi ve toz pembe akıntı oldu demiştiniz.Sizin ki düşük riski deilde yerleşme kanaması olmuş olabilir.Çünkü önceden gelmişti o akıntı.Hcg yükselişi çok güzel. 
(859 puan)
Evet sanırım

İlgili sorular

649,146 soru

3,420,091 cevap

4,251,403 yorum

183,473 üye

...