0 oy
860 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (1 puan)
Merhaba 5 hafta 4 günlük hamileyim. Biraz önce tavuk dünyasından menü yedim. İçinde bi kaç tavuk çiğdi ağzıma geldi. Sorun yaratır mı bu sizce, korkuyorum şuan
Gebelik haftası 5

4 Cevap

+1 oy
(1,376 puan)
Canım ben gebeyken yenmez denilen herşeyi yedim sonuç olarak 1 tane doğurdum bir tane de yolda .halen herşeyi yiyorum .
(1,376 puan)
Benimde fikrim bu ve herkes istediğini söyleyebilir .kimse kimseyi yargılayacak kadar bilgili değil ve benim kuzenlerim hemşire geri kafalı değiliz çocuğumuzu riske sokmayix bile bile
(370 puan)
Onca doktor dişardan paket tarzı gıdaları yasaklarken sizin doktorunuzun yasaklamaması ne kadar doğru o da tartışılır.  Ben olabildiğince dikkat ediyorum, ki öyle de olması gerekir diye düşünüyorum :)
(420 puan)
Ben de hemsireyim ama bebekle veya gebelikle ilgili bilgim olduğunu göstermez ki bu uzman olan kadın doğum uzmanı. Sizin doktorunuz onay verdiyse tabii ki dilediğinizi yapabilirsiniz.
(1,264 puan)
Anlama ile ilgili bir sıkıntınız var sanırım. Doktorunuza danıştıysanız ve -sizin takiplerinizi yapan, sizi tanıyan- doktorunuz size izin verdiyse bunu bu şekilde belirtmek zorundasınız. Belki sizin toxoplazma bağışıklığınız var, belki sizin gebelik şekeriniz yok vs, vs, vs.
Tepki alınca "ama doktorum izin verdiiiii" O zaman bunu en başından böyle yazmadınız? Sizi başka sorularda da aynı cevabı verirken gördüm, her gebelik farklıdır, kuzenleriniz hemşire diye, size zararı olmadı diye herkese her şeyi öneremezsiniz, teşvik edemezsiniz.
(1,376 puan)
Kendi yaptigimi fikrimi soylemekte özgürüm .kimse de söyleme etme diyemez . Benim arkadaşlarımda benim gibi düşünüyor ve uyguluyor birinin ikizleri biride 4. Çocuğu doğurdu sıkıntı yok çok şükür .herşeyi yiyince bebek gerizekalı Filan olmuyor yada bebek ölmüyor .
Bebeğim için en doğrusunu ben bilirim . Fikrimi soylemekte benim doğal hakkım yorum yapilmayacaksa uygulamanın anlamı yok sizde yorum yapmayın o zaman
-Reklam-
+1 oy
(1,264 puan)
Bence hamilelikte dışarıdan hiç bir şey yememek daha doğru. Hem pandemi yüzünden, hem de nasıl hazırlandıklarını/pişirildiklerini bilmiyoruz. 
(420 puan)
Ben de öyle düşünüyorum çok canımın çektiği bir şeyler oluyor evde alternatiflerle gecistirmeye çalışıyorum.
(1,264 puan)
Aynı çözümü tercih ettim, içim daha rahat ediyor.
0 oy
(1,978 puan)
Yemişsiniz artik yemesiniz iyiydi ne olur ne olmaz...tam pişmemiş çiğ et balık sıkıntı oluyor.Ama sizin yediğiniz tamda çiğ değildir yani hepsi birden tavaya atılıyor.
0 oy
(854 puan)

Hamilelikte yenmesi zarar verebilecek yiyecekler vardır, çiğ et de bunlardan bir tanesi. Umarım sorun olmaz, keşke şikayet etseydiniz çiğ et yedirmek nedir ya. Emin olmak için doktorunuza söyleyin ve test yaptırın. 


İlgili sorular

654,394 soru

3,440,375 cevap

4,274,083 yorum

184,892 üye

...